USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сесію Володимир-Волинської райради мало не зірвали через бюджетну комісію

26 Листопада 2008 17:44
Володимир-Волинському району обласний бюджет виділив 150 тисяч гривень для подолання розривів у сільських бюджетах. Саме тому сьогодні, 26 листопада, аби розподілити ці кошти, й зібрали позачергову сесію районної ради. Проте місцеві депутати, голова РДА Юрій Михалець та голова райради Андрій Оніщук довго сперечалися через неорганізованість роботи владних структур. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Питання розподілу 150 тисяч гривень виявилося не готовим до розгляду, хоча сесію скликали саме для прийняття рішення щодо виділених грошей, – сказав голова райради Андрій Оніщук.
 
Каменем спотикання стала бюджетна комісія, яка повинна була підготувати рішення на сесію. Двічі її засідання мало не зривалися очільником комісії Миколою Супруновичем, як і сьогоднішня сесія, – сказав голова райради Андрій Оніщук. А члени комісії стверджували, що з вини знову ж таки пана Супруновича змін до рішення бюджетної комісії не внесли. Окрім того, виникало багато суперечок, у якому приміщенні провести її засідання.
 
Голова бюджетної комісії Микола Супрунович пропонував під час сесії узагалі питання зняти із розгляду та доопрацювати. За його словами, нарахування зарплат в одних сільських радах становить 15 окладів, тоді як у інших нема й 12 окладів. Також його підтримав голова РДА Юрій Михалець.
 
Врешті, після тривалих дискусій, депутати погодили розділити кошти по сільських радах і вирівняти заробітні плати таким чином, щоб у кожній було по 13,6 окладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus