USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сформували бюджет Княгининської ОТГ на 2019 рік

3 Березня 2019 16:22
До бюджету Княгининівської ОТГ на 2019 рік внесли зміни та додатково виділили більш, ніж 4 мільйони гривень на важливі питання економічного життя громади.

Про це йдеться у відповідному проекті рішення, який обговорювали під час чергової 42 сесії сільської ради 7 скликання.

Тож, найбільшу суму коштів – 1 мільйон 716 тисяч гривень виділили на капітальний ремонт дороги по вулиці Нижній в селі Зміїнець, що належить до ОТГ. Окрім того, 1 мільйон 257 тисяч гривень виокремили на співфінансування субпроекту з реконструкції ФАПУ в цьому ж селі.

Разом із тим, поточний ремонт існуючої мережі водопроводу на вулиці Молодіжній в селі Княгининок обійдеться бюджету в 115 тисяч гривень.

На придбання міні-футбольних воріт на стадіон в Княгининку «викроїли» 30 тисяч гривень.

Не оминули обранці громади й не менш важливі питання. Так, оренда трьох біотуалетів для встановлення біля клубів селах Милуші та Сирники та стадіоні с. Княгининок обійдеться ОТГ в 36 тисяч гривень. Натомість, досить дорого громаді обійдеться ремонт асенізаційного автомобіля ГАЗ 3307 ВУЖКГ у селі Княгининок. Зокрема, на ремонт двигуна, бочки асенізаторної та придбання акумулятора планують витратити 150 тисяч гривень, - йдеться у проекті рішення.

Окрім того, проект «Нове будівництво системи водопроводу та каналізації на вулиці Левадній в Зміїнці (мережі до будівництва садочку)» коштуватиме громаді 72 тисячі гривень. На ремонт квартири, закупленої для дітей-сиріт планують витратити 80 тисяч гривень із бюджету.

На виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкції пожежного депо «викроять» 120 тисяч гривень; на оплату послуг з викачування каналізаційного мулу насосної станції в смт.Рокині – 70 тисяч гривнь.

Розробку звіту «Про стратегічну екологічну оцінку» (3 проекти) коштуватиме ОТГ 50 тисяч, а оновлення матеріально-технічної бази Княгининівського та Рокинівського навчально-виховних комплексів – по 199 тисяч гривень на кожен освітній заклад.

Також встановили розмір інвесторської кошторисної заробітної плати на 2019 рік при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів сільського бюджету в розмірі 8 600 гривень.

Таким чином, зміни до бюджету ОТГ на 2019 рік обійдуться громаді в суму понад 4 мільйони гривень.

Варто додати, що під час чергової сесії депутати сільських рад внесли й зміни до рішення сільської ради від 01 червня 2018 року «Про встановлення туристичного збору на території Княгининівської сільської ради».

Відтепер ставка збору для внутрішнього туризму становитиме 0,5% від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення , а для в’їзного – 2%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus