USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахрайка видурила у майбутніх студентів 4 тисячі

13 Червня 2012 13:32
Молода шахрайка видурила у майбутніх абітурієнтів чотири тисячі гривень – за сприяння у здачі вступних іспитів до луцького вищого навчального закладу. Що цікаво, панночка не мала жодного стосунку до цього вишу, тож створити для парубків «пільгових умов» просто не могла.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Двоє парубків звернулися за допомогою до Любешівського райвідділку міліції. Хлопці повідомили, що візуально знайома особа шахрайським шляхом заволоділа їхніми коштами.

Як з’ясували правоохоронці, 22-річна дівчина брала у юнаків гроші за сприяння в успішній здачі вступних іспитів до луцького вишу. Насправді ж шахрайка не мала жодного стосунку до цього навчального закладу, але, незважаючи на це, пройдисвітка все ж «заробила» майже чотири тисячі гривень.

Слід відзначити, що громадянка вже потрапляла в поле зору любешівських правоохоронців. Наразі у райвідділі міліції розслідується чотири кримінальні справи відносно неї. В минулому підозрювана також видурювала у людей гроші за надання різних послуг, яких насправді ніколи не надавала.

Нині вирішується питання про порушення ще однієї кримінальної справи.

Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 13 Червня 2012 15:04
Думаю ,ця" талановита"дівчина,зробить в нашій "правовій" країні неабияку кар*єру.
Гастело Показати IP 13 Червня 2012 16:49
Молодець!!! І це в 22 роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus