USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Шахтар» мінімально переміг «Монако» у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

17 Серпня 2021 23:52
У першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів «Шахтар» мінімально здолав «Монако» на виїзді – 0:1. Матч-відповідь відбудеться через тиждень у Києві.

Перший тайм у виконанні «Шахтаря» був доволі неоднозначним. Вже на старті після затяжної атаки «гірники» вивели на ударну позицію Матвієнка – кіпер монегасків відбив м’яч на кутовий. На 16 хвилині «Монако» відповіло непоганим ударом Головіна з-за меж карного майданчика – над поперечною.

Невдовзі Матвієнко знову мав момент для удару, цього разу після кутового, але у рамку захисник не влучив. А удар Соломона після зміщення не створив особливих проблем Маєвському.

На 19 хвилини перевага донеччан за моментами втілилася у гол: Педріньйо обігрався з Соломоном, продемонстрував Бразилію, обігравши кількох захисників, та поцілив у кут воріт господарів – 0:1.

Однак після забитого голу «Шахтар» віддав ініціативу суперникам, багато втрачаючи м’яч у центрі поля та просідаючи в захисті. Бадьяшилю ніхто з захисників «гірників» не заважав пробити головою після кутового, але м’яч розминувся зі стійкою.

А контратака на 25 хвилині після втрати донеччанами м’яча у центрі поля призвела спочатку до небезпечного удару Бен-ЄддераТрубін відбив, а потім і удару головою Фолланда – над поперечиною.

Монегаски продовжили діяти агресивно і могли зрівнювати рахунок наприкінці тайму, але Трубін витягнувся у струнку та парирував непоганий обвідний удар Чуамені, дозволивши своїй команді піти на перерву з перевагою у рахунку.

На початку другого тайму захист «Шахтаря» знову дозволив монегаскам пробити здалеку – Трубін врятував свою команду після удару Головіна.

На 57 хвилині голкіпер української команди знову вимушений був вступати в гру, цього разу відбиваючи удар Бен-Єддера з гострого кута.

Відзначимо, що «Шахтар» навіть не намагався діяти на контратаках, адже після швидкого перехоплення футболісти не намагалися доставити м’яч вперед якнайшвидше, натомість віддавали перевагу довгим розіграшам, які не несли жодної небезпеки.

Монегаски з 80 хвилини почали використовувати удари здалеку: якщо удар Чуамені Трубін забрав до рук з другої спроби, то удар Боаду голкіпер перевів у штангу. До кінця гри рахунок так і не змінився, тож свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «Шахтаря» – 0:1.

Матч-відповідь відбудеться 25 серпня у Києві.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Серпня 2021 00:42
Все заплачено, все куплено, ставте ставкі панове!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus