USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Шахтар» вилетів з єврокубків, програвши «Інтеру»

24 Листопада 2021 21:41
Донецький «Шахтар» втратив усі шанси на єврокубкову весну, програвши «Інтеру». У п’ятому «гірники» на виїзді поступилися італійцям з рахунком 2:0.

На старті матчу жодна з команд не володіла ігровою та територіальною перевагою, традиційно матч «Інтера» та «Шахтаря» розпочався доволі неквапливо. Однак поступово італійці почали перебирати ініціативу і на 12 хвилині створили перший момент – Барелла після прострілу пробив над перекладиною.

На 23 хвилині Раноккії не вистачило влучності після подачі кутового – центральний захисник набігав на ближню стійку, але головою не влучив у дальній кут. А через кілька хвилин у гру вимушений був вступати Трубін, який здійснив неймовірний сейв, відбивши удар головою Джеко.

«Шахтар» відповів своїми моментами у середині тайму, коли двічі по воротах Хандановича пробивав Фернандо. Спочатку бразилець бив з-за меж карного майданчика, а потім обвідним ударом завершував контратаку «гірників» – в обох випадках бразилець не влучив у рамку воріт.

До кінця тайму італійці мали кілька моментів, але донеччанам вдалося зберегти свої ворота сухими.

У другому таймі команди не мали стільки моментів, як у першій половині гри, проте агресивнішими виглядали італійці. На 62 хвилині ігрова перевага «Інтера» втілилася у результат: Джеко на добиванні після відскоку потужним ударом вивів «Інтер» вперед – 1:0.

Італійцям не знадобилося багато часу, аби подвоїти перевагу:Перишич накрутив на лівому фланзі захисника та навісив на Джеко, який ударом головою оформив дубль – 2:0.

Після 70 хвилини Де Дзербі провів заміни, випустивши на поле Бондаренка, Мудирика та Марлоса, які загострили гру попереду. Спочатку Бондаренко підхопив м’яч у центрі поля та пробив з-за меж карного майданчика – поруч зі стійкою. А згодом Мудрик розігнав атаку, в ході якої Марлос відпасував на Додо, а той з меж штрафного влучив у штангу.

Але попри спроби «Шахтаря» забити бодай гол, матч закінчився впевненою перемогою «Інтера» – 2:0. Таким чином «Шахтар» втратив всі шанси на євро кубкову весну. Останній матч у групі з молдовським «Шерифом» для «гірників» нічого не вирішуватиме у турнірному плані.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Васька Показати IP 24 Листопада 2021 22:04
Ура!!!
Андрій Миколайович Показати IP 24 Листопада 2021 22:30
Кожний свідомий лучанин з народження вболіває за Шахтар і Динамо. Але в цьому році прийшлося вболівати за шлак. Автору матеріалу подяка, шаную його працю, але чомусь Баварські Новини не пишуть про поразки Борусії чи Шальке. Бо підтримують своїх
Екскаваторщик Показати IP 24 Листопада 2021 22:36
Кроти - нище лінії горизонту
уважний Показати IP 24 Листопада 2021 22:57
Хто сказав, що Шахтар українська команда? Два українця у складі!!!
Анонім до уважний Показати IP 25 Листопада 2021 09:24
команда ахметова.
Пора міняти назву до уважний Показати IP 25 Листопада 2021 09:47
Колись, у сиву давнину, шахтарі піся тяжкого робочого дня виходили грати в футбол. Відповідно, команда назвалась "Шахтар". Який смисл зараз вболівати за клуб, якщо гравці цієї команди в житті шахти не бачили і української мови не знають і не розуміють ? Назвіть команду "Рінат". Або "Ахмат" (Ахмєт)....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus