USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Шацькій районній лікарні не вистачає кадрів

10 Лютого 2018 11:15
Центральна районна лікарня в Шацьку забезпечена медперсоналом тільки на 50%.

Про це йшлося під час засідання позачергової 18-ї сесії облради.

Депутат Віктор Радчук розповів, що через брак працівників медики змушені брати по півтори ставки. Окрім того, в лікарні працюють і пенсіонери.

На думку обранця громади, «ніхто не хоче їхати туди працювати через відсутність житла».

«Рішенням районної ради було виділено відповідне приміщення, але для його реконструкцію потрібно 3,7 мільйона гривень. Тому за можливості, при перерозподілі обласного бюджету, прошу передбачити 500 тисяч гривень для співфінансування першої черги робіт з реконструкції гуртожитку для медичних працівників для часткового вирішення проблеми забезпечення їх житлом», – зазначив Віктор Радчук.

Депутати облради підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 11 Лютого 2018 09:37
Це ще тільки квіточки. За таку заробітну плату тільки і будуть працювати пенсіонери. Зарплата плюс пенсія і вже вижити можна. А молодому лікарю за 2650 грн як прожити, скажіть?
Оля Показати IP 11 Лютого 2018 10:42
Врач должен быть одет в богатые одежды, носить на руке дорогой перстень, иметь лучшего коня, дабы думы о хлебе насущном не отвлекали врача от забот о пациенте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus