USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шацьких освітян привітали з Днем вчителя

7 Жовтня 2018 23:32
У Шацьку відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя. Найактивніших педагогів відзначили грамотами голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Зокрема, під час урочистостей відзначили за багаторічну наполегливу працю директора ЗОШ І-ІІІ ступенів села Ростань Аллу Семенюк та вчителя початкових класів ЗОШ І-ІІ ступенів села Самійличі Людмилу Кусько, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Алла Семенюк віддала улюбленій справі 43 роки. Як зазначили батьки, попри те, що директор у школі змушений виконувати функції і розпорядника, і менеджера, хисту до педагогіки освітянка не лише не розгубила, а й примножила власні вміння. Діти захоплено розповідали, що уроки світової літератури – це завжди полілог, де кожен може висловити свою думку без страху бути засудженим за власні переконання.

Людмила Кусько уже 29 років працює вчителем початкових класів. Освітянка розповіла: ще з перших днів роботи затямила, що діти не терплять навіть найменших проявів нещирості. Тому ось уже стільки років із маленькими школяриками намагається бути максимально відвертою, вони відповідають взаємністю. Жінка переконана: лише так діти виростуть чесними, гідними людьми, що не матимуть страхів ні перед собою, ні перед іншими.

Урочисту місію нагородження довірили голові фракції УКРОПу Богдану Тимошуку та керуючому у справах Шацької районної ради Ользі Сахарук.

«Праця освітян, на жаль, залишається чи не найбільш недооціненою у нашій країні. Ми часто навіть не замислюємося, що довіряємо вчителям найдорожче – наших дітей. Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця приділяє величезну увагу розвитку освіти в краї, адже від рівня знань, норм та правил поведінки, моральних принципів наступних поколінь залежить майбутнє нашої країни. Шановні вчителі, вам випала доля виконувати одне із найскладніших завдань – працювати із дитячими душами, саме ви вчите їх жити за законом та завжди чинити по правді. Сподіваюся, що ваша праця квітнутиме у сотнях людей, що пам’ятатимуть ваші уроки і славитимуть наш край», – зазначив Богдан Тимошук.

Крім цього, від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» директору навчально- виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» села Мельники Миколі Маригоди вручили ноутбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus