USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ще одна громада хоче співпрацювати з Луцьком

7 Жовтня 2016 10:20
Сільська рада Гіркої Полонки виявила зацікавлення у співпраці з обласним центром Волині.

Про це заступник міського голови Сергій Григоренко розповів у програмі "Місто, як воно є", – інформує Район.Луцьк.

Нагадаємо, що нещодавно Луцька міська рада та Прилуцька сільська рада на своїх сесіях прийняли рішення про співробітництво. Наступним етапом до співпраці є підписання відповідних договорів.

Сергій Григоренко нагадав, що багато прилеглих до Луцька сіл відмовилися від співпраці з містом.

Проте, кілька днів тому сільський голова Гіркої Полонки повідомила, що їхня громада готова обговорити моживість співпраці з містом.

"Ми отримали лист від голови Гіркої Полонки, яким вона підтверджує готовність почати діалог щодо співробітництва між нашими громадами. Тобто це вже є лист, є офіційний документ, вони готові розмовляти, шукати точки дотику", - розповів Сергій Григоренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 26 Жовтня 2016 18:10
В гіркій полонці ніхто з місцевих жителів не хоче приєднуватись до міста, нам це економічно не вигідно. Ми самодостатнє село, а те, що нас шантажує романюк, що забере 19, то нехай подавиться. Вже є люди, які готові бути перевізниками. Маючи два садочки, велику школу, будинок культури, велику кількість гуртків для дітей та всі асвальтовані вулиці ми самі дамо собі раду. Щодо голови, то вона давно втратила підтримку і тепер хоче взяти чим побільше та тихенько піти під шумок об єднання громад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus