USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ще у трьох мікрорайонах Луцька встановили ятки для вуличної торгівлі

20 Грудня 2022 12:09
Щоб впорядкувати вуличну торгівлю в Луцьку, ще у трьох мікрорайонах міста встановили ятки для вуличної торгівлі - на проспекті Соборності, на проспекті Відродження та на вулиці Ковельській.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Так, лучани та мешканці сіл можуть привезти і продавати вирощену на своїх земельних ділянках продукцію на проспекті Соборності (біля будинку № 37), на проспекті Відродження (поруч з «Експрес ТАМ ТАМ») та на вулиці Ковельській (неподалік супермаркету АТБ). Раніше ятки було встановлено поруч з перехрестям вул. Львівської та вул. Даньшина та на пр. Соборності поруч з ТЦ «Гостинець».

Загалом уже встановлено 18 яток для вуличної торгівлі у різних мікрорайонах.

Таким чином, ми впорядковуємо вуличну торгівлю та в умовах воєнного стану підтримуємо наших громадян, адже продавці можуть без плати за місце продати власноруч вирощену продукцію, а покупці купити її дешевше», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 20 Грудня 2022 12:35
І скільки раз треба було муніципалам опозоритися на всю Україну, забираючи у бабусь яйка й млєко, поки вимучили таке рішення?
Лучанка Показати IP 20 Грудня 2022 13:10
Дякую Ігорю Поліщуку Сльози на очі навертались,сил не було боротися з муніципалами,як під гіпнозом одне й те саме торочить,поки бабусь не віджене....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus