USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Там не має бути перекупників», – Луцький міський голова про ятки для вуличної торгівлі

22 Грудня 2022 13:18
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав муніципалів забезпечити контроль над торгівлею в ятках для сільськогосподарської торгівлі, наголосивши, що там не має бути перекупників.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Нагадаємо, нещодавно ще у трьох мікрорайонах міста встановили ятки для вуличної торгівлі – на проспекті Соборності, на проспекті Відродження та на вулиці Ковельській. Загалом уже встановлено 18 яток у різних мікрорайонах міста.

Ігор Поліщук наголосив, що завданням міста є забезпечення такого режиму роботи цих пунктів торгівлі, аби там торгували дійсно ті люди, які потребують допомоги у цьому процесі. Це люди, які торгують власноруч вирощеною продукцією. Тому він доручив керівниці департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинській забезпечити контроль над цим процесом, аби там не було людей, які мають можливість зарезервувати місце на ринках, зокрема там не має бути перекупників.

Також він доручив керівнику департаменту економічної політики Борису Смалю надалі проводити моніторинг, де можна встановити ці ятки.

«Люди пишуть, що ятки потрібно встановити на вулиці Володимирській в мікрорайоні МКБ та на інших мікрорайонах. Весною цей процес потрібно продовжити. Поки триває воєнний стан, будемо працювати у такому режимі. Ятки вийшли доволі естетичними, це набагато краще, ніж торгівля з землі», – зазначив Ігор Поліщук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юра Показати IP 23 Грудня 2022 16:28
Ще на Рівненській встановіть
123 до Юра Показати IP 24 Грудня 2022 06:01
Де саме? Біля Берізки для дівчат легкої поведінки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus