USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що першою чергою робить на посаді в.о. глави МВС Аваков

23 Лютого 2014 10:00
Порушено службові розслідування відносно працівників міністерства та обласних УВС за фактами їх дій відносно активістів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив виконувач обов'язків глави МВС Арсен Аваков.

"Розпустив колегію МВС. Призначив нову. Призначив службові розслідування відносно ряду співробітників міністерства та обласних УВС за фактами їхніх дій у подіях останнього часу", - зазначає він.

З його слів, також були проведені наради з Самообороною Майдану і Правим сектором, новим керівництвом СБУ, а також з працівниками міністерства, які перейшли на бік народу.

"Тема - забезпечення порядку на вулицях Києва. Спільне патрулювання та охорона ключових об'єктів міста. Затверджено механізми та форми взаємодії співробітників міліції та цивільного активу Майдану. З завтрашнього дня ці механізми почнуть реалізовуватися", - пише Аваков.

Крім цього, зазначає він, відбулася спільна нарада з новопризначеними керівниками Генпрокуратури та СБУ на тему взаємодії правоохоронних органів щодо резонансних злочинів проти народу України, зокрема з боку колишніх вищих посадових осіб країни.

"Завтра генеральна прокуратура дасть про це інформацію. Попередні заяви Генпрокуратури не буду передавати, лише зазначу, що прийнято ряд оперативних превентивних заходів на цю тему", - зазначив Аваков.

"Роботи щодо системних змін в органах МВС дуже багато - від зміни філософії правоохоронця, до люстрації ряду підрозділів та кадрової ротації. Від впровадження до складу органів міліції найбільш активних активістів Самооборони Майдану - до якісного іншого рівня професійної етики службовця МВС", - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГПЗ Показати IP 23 Лютого 2014 13:15
Дай Бог щоб все що він хоче зробити втілилось в реальність!
Рома Показати IP 24 Лютого 2014 00:34
Более интересно, что "Министром МВД Украины" Майдан назначил ранее судимого за мошенничество армянина, открытого гомосексуалиста мультимиллионера ($385 мил, нажитых на госслужбе) Арсена Авакова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus