USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як ЛПЕ отримало нового директора

29 Березня 2016 14:12
Новообраного директора Луцького підприємства електротранспорту представили колективу. Хоча, новий директор не зовсім новий, адже довгий час він був на посаді виконувача обов’язків директора, більше того, аби його «протягнути» у владне крісло, в міськраді переписали під нього умови конкурсу.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на посаду директора Луцького підприємства електротранспорту претендували чотири кандидати: Віктор Галенко, Володимир Пуц, Сергій Дьомін, Ігор Грицюк.

Зауважимо, що Ігор Грицюк вже тривалий час працює на ЛПЕ виконувачем обов’язків директора. Його добре знають депутати Луцької міськради, зокрема з ним тісно співпрацювала тимчасова контрольна комісія з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» . Зауважимо, що коли голова комісії Ігор Поліщук просив надати інформацію про обсяги заробітної плати адміністрації підприємства і робітників ЛПЕ у відсотковому співвідношенні, то Ігор Грицюк цього не зробив. Більше того, голова профспілки Луцького підприємства електротранспорту Віталій Герасимюк заявив членам організації, що напише заяву про звільнення, мовляв, на нього чинять тиск з боку Ігоря Грицюка.

Зауважимо, щодо претендента на посаду директора ЛПЕ Володимир Пуца, який вже очолював Луцьке підприємство електротранспорту в 2010-2011 роках, то його кандидатуру підтримувало чимало працівників ЛПЕ – близько 200 співробітників із 420 підписались під зверненням щодо його підтримки.

Втім, у Луцького міського голови Миколи Романюка та його команди інше бачення розвитку підприємства, ніж у колективу. Більше того, шоб призначити «угодного» на посаду, владці проігнорували наказ Міністерства соціальної політики України №951 від 22 вересня 2015 року, де вказано, що стаж роботи претендента на керівних посадах нижчого рівня має бути не меншим, ніж 5 років. Натомість мерія переписала умови конкурсу під Грицюка, зменшивши поріг досвіду до трьох років.

Як наслідок, сьогодні, 29-го березня, Ігора Грицюка офіційно призначили директором Луцького підприємства електротранспорту. Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова..

Варто зауважити, що вперше за 19 років працівникам ЛПЕ повністю погасили заборгованість із заробітної плати, а трапилося це напередодні обрання нового керівника підприємства – 24-го березня.

Під час представлення колективу керівника, градоначальник зауважив, що звернення колективу на підтримку екс-директора Володимира Пуца розглядали, втім, спеціальна комісія рекомендувала саме Грицюка, тому, каже Романюк, і підписав відповідне розпорядження.
Сам же новообраний керівник закликав до інтенсивної роботи та відповідальності.

«Дякую за спільну роботу, яку ми з вами разом вже проробили. Я попрошу вас відповідально ставитися до своєї роботи. Заважу, що з 1-го березня відбулося підвищення зарплати, тому тепер нам потрібно працювати на збільшення пасажиропотоку», – наголосив Грицюк.
ЧИТАТИ ЩЕ: Е-КАРТКА ДЛЯ ПІЛЬГОВОГО ТРАНСПОРТУ – ВІДПОВІДЬ ПАРЛАМЕНТСЬКОМУ СВАВІЛЛЮ

Після офіційного представлення, в холі працівники ЛПЕ по-різному відгукувалися щодо переможця на посаду директора. Одні говорили, що їм байдуже, головне, аби зарплату давали та було чим працювати. Інші ж наголошували, що ті, хто знав і працював під керівництвом Пуца, підтримують лише його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 14:24
А де вони його видерли? Що сусід Романюка знову? Чи син Романюка з ним на тренінги по схудненню ходить?
123 Показати IP 29 Березня 2016 14:38
Новий директор вигідний Романюку та Яковлеву, бо буде прикривати схеми, запроваджені попереднім директором Домбіком та його сестрою Катковою, яка й зараз працює головним бухгалтером, а також безчинства колишнього наглядача зони, а зараз юриста підприємства та його сина, що відповідає за маршрутні перевезення на підприємстві...
депошник до 123 Показати IP 29 Березня 2016 17:28
А ми раді новому керівнику. За його керівництва нам виплатили заборгованість і підвищили зарплату. А ще поповнюється тролейбусний парк. Ми будемо йому допомагати. Треба мододих ставити.
депошник до 123 Показати IP 29 Березня 2016 17:30
А ми раді. Треба молодих ставити.
працівник зі стажем до 123 Показати IP 30 Березня 2016 10:05
Ти так багато знаєш. Мабуть в долі була, а тепер облом? Чи просто заздриш, бо твоє життя таке нікчемне?
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 14:40
ну і т*па мор*а...
нхя не смішно Показати IP 29 Березня 2016 14:53
А що то за рядно у них на столі?
Анонім до нхя не смішно Показати IP 29 Березня 2016 15:41
штора))
Хлоп Показати IP 29 Березня 2016 17:22
На жаль, в умовах конкурсу мерія не вказала обовязкове "креслення" проблем по Луцьктеплу, КП Ласка та Луцького зоопарку((. Не пройшла шановна знаюча людина з великим досвідом проблем:))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus