USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що робити волинянам, які пропустили ЗНО

24 Квітня 2015 13:05
Абітурієнти, які не з'явились на ЗНО з української мови і літератури 24 квітня, зможуть скласти тестові завдання під час додаткової сесії з 9 червня по 9 липня. Про це повідомляє VseMisto.

Аби щоб зареєструватись на додаткову сесію, слід мати лише вагому причину. Це, до прикладу, може бути хвороба або ж виїзд на змагання за межі України.

Від сьогодні ті, хто не з'явились на тестування, мають 5 днів аби подати у регіональний центр оцінювання якості освіти заяву та довідку, яка засвідчить причину вашої відсутності на ЗНО.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ВОЛИНЯНИ ГОТУВАЛИСЯ ДО ЗНО З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ. ІНФОГРАФІКА

Додаткова сесія триватиме місяць. Вона також передбачена для тих, хто на момент тестування в квітні перебував в місцях позбавлення волі, а також для випускників, які проживають на окупованих територіях та в зоні ведення АТО.

Нагадаємо, цього року результати тестування для випускників загальноосвітніх шкіл зараховуватимуться як державна підсумкова атестація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus