USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що взуває «Волинь»? РЕПОРТАЖ

13 Січня 2014 11:11
Перед тим, як вийти на зелене поле стадіону, гравці «Волині» вдягають форму та зашнуровують бутси – найголовніший предмет екіпірування футболіста.

Яким саме моделям футбольного взуття надають перевагу «хрестоносці», з’ясовували журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини.


Опорний півзахисник «хрестоносців» Богдан Шершун в свій час топтав смарагдове поле ось в таких «Adidas F50 adiZero».

На наступній світлині Шершун, ще гравець столичного «Арсеналу», відбирає м’яча у Андрія Шевченка у взутті від японського виробника «Mizuno». «За сезон зношую два комплекти бутс», – зізнається Богдан.

В одній з соціальних мереж володар КУЄФА розмістив фото ретро-бутсів від «Puma». Зі слів Богдана, в них бігав екс-гравець «Дніпра» ще в далеких 60-их.

Центральний захисник збірної Македонії Ванче Шиков на початку кар’єри грав у «Adidas World Cup».
Не зрадив македонець німецькому бренду, виступаючи за рідну збірну та за «хрестоносців», виходячи на поле в «адідасівських» «F 50» й «Predator».

Ізраїльський лівий захисник «Волині» і майже тезка винахідника автомата «Узі», Гал Шиш, у весняній частині чемпіонату буде відбирати м’ячі у новеньких «Nike Tiempo».

На одних з «Nike Mercurial» нападника Редвана Мемешева можна прочитати слово «Raimovic». Що це означає? Ні, не прізвище якогось уродженця Балкан. В паспорті Мемешева в графі «по батькові» написано «Раїмович».

Герой матчу з «Шахтарем» взагалі прихильник американського бренду. На фото зображено лише частину «Найків» з багатої колекції Редвана.

Нігерієць Міхаель Бабатунде, на відміну від Мемешева, грає у «Адідасах».
На бутсах хавбека видніється біло-зелений прапор Нігерії та напис «Baba 79».

Румун Флорентін Матей для футбольних поєдинків обрав ось такі «Nike Hypervenom».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus