USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що знаходиться під брендом «Самопоміч»

30 Вересня 2015 17:44
«Що знаходиться під брендом ГО «Об’єднання Самопоміч»?, - прес-конференція під такою назвою відбулася у Луцьку. Під час заходу керівник луцького представництва ГО «Самопоміч» Тарас Яковлев розповів, що покидає лави політсили, - йдеться в матеріалі видання ВолиньPost.

Нагадаємо, перший заступник луцького міського голови Тарас Яковлев склав із себе повноваження керівника представництва громадської організації «Об’єднання «Самопоміч» у Луцьку.

Зі слів Яковлева, під час роботи луцького представництва «Об’єднання «Самопоміч» його команда виявила, що громадська організація є своєрідним прикриттям для діяльності політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». «Дані факти суперечать моїм переконанням», - заявив посадовець.

Також він розповів, що не буде висувати свою кандидатуру на вибори 25 жовтня.

До вашої уваги повне відео прес-конференції, 24 вересня:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Безпартійний Показати IP 30 Вересня 2015 18:20
Язикошльопи ще ті! Обоє за життя собачої будки не побудували, а вже керувати хочуть. Нічого партія потрошенка таких прихистить.
Анонім Показати IP 30 Вересня 2015 18:32
Навряд чи мене почують керівники Самопомочі, хоча кілька запитань хотілося б адресувати саме до них. Тому вони, очевидно, проозвучать просто для усіх волинських виборців. А , особливо, - до прихильників "Самопомочі". З початку виборів до парламенту 2014 року уважно слідкую за об"єднанням "Самопоміч". Імпонувало те, що Самопоміч запропонувала у владу дійсно нових людей, чого сьогодні вимагає усе наше суспільство. Проте списки до Волинської обласної ради на нинішніх виборах м"яко кажучи розчарували. По-перше, де взявся у них Михайло Імберовський, якого ніхто і ніде на публічне обговорення не виставляв? На сайті Самопомочі не згадується ніде це прізвище. Тоді навіщо була уся ця показуха з нібито оприлюдненням списків для їх обговорення? Виходить, що Самопоміч як і всі партії обдурює людей. Поясніть своїм виборцям, як опинився у списках Імберовський, інакше вони на виборах 2014 року голосували за вас вперше і востаннє. По-друге. Із тих же списків і інтернет-сайтів дізнався, що на вибори до Волинської обласної ради разом ідуть Смолярчук Віктор і Дмитрук Сергій. Вони ж є дядьком і племінником! Тобто перебувають у тісних родинних звязках. То як таке могло статися?!!! По-третє. В Луцьку міську раду кандидатами значаться Вусенко Юлія і Цибульський (чоловік її сестри). Це ще одна неправда Самопомочі щодо відсутності родичів в одному списку. Дуже хотілося б, щоб партія перестала розчаровувати людей і демонструвати, що нічим не відрізняється від інших, які роками дурять українців...
опа до Анонім Показати IP 30 Вересня 2015 20:30
Ви ще поцікавтеся як Смолярчук Віктор керував Ощадбанком в Луцьку і що він там "натворив".
Зацікавлений до опа Показати IP 30 Вересня 2015 22:51
Розкажіть. Цікаво. Мова ж йде про обранців громади.
опа до Зацікавлений Показати IP 1 Жовтня 2015 01:47
Навидавав кредитів за відкати, приватизував майно на халяву. Правда більшу частину цього зиску перейшло до працівників держорганів щоб "поважного пана" не запроторили за грати.
Михайло Імберовський до Анонім Показати IP 1 Жовтня 2015 00:15
Взагалі, анонім та "анонімки" були популярнимим серед сексотів радянської влади! Це щодо прізвиська дописувача... А я є тією людиною, яка з моменту створення ГО "Самопоміч" в Луцьку у 2014 році звертався до п.Яковлєва з проханням включити до команди активістів, оскільки ідеологія "САМОПОМОЧІ" є моїм світоглядом: самоорганізація, християнські цінності та допомога ближньому! Проте, моя кандидатура чомусь не підійшла... Але це не помішало мені активно займатися громадською роботою, що не мала на меті особистих вигод, а виключно була спрямована на допомогу ближнім, тобто співгородянам. Доказом є згенерований мною інформаційний проект " Енергощадне місто", який успішно був зреалізований командою ГО "САМОПОМІЧ" уже в рамках альтернативної ініціативної групи, що сформувалася на початку 2015 року з ініціативи Ю.Вусенко, а також моєї і інших не байдужих людей. До речі презентацію активно висвітлював на своїх сторінках і вельмишановний сайт "Волинські новини": http://www.volynnews.com/news/organizations/v-lutsku-startuvav-proekt-enerhooshchadne-misto/ Також інші: http://www.unn.com.ua/uk/news/1453404-u-lutsku-startuvav-proekt-energooschadne-misto http://vidomosti-ua.com/science/102293 https://www.youtube.com/watch?v=IbQe_e4JhiQ P.S. Моє прізвище було на сайті Самопомочі серед списків публічних осіб із самого початку опр илюднення списку!!!
Анонім до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2015 19:25
Ось так на місцевому рівні дискредитують політичну партію. А жаль...
Віктор Смолярчук Показати IP 30 Вересня 2015 19:36
Дякую аноніму, що вивчає родослівну кандидатів у депутати, але не зовсім ретельно. Розяснюю, по перше Сергій Дмитрук не є моім племінником, а по друге він був у списках потенційних кандидатів до обласноі ради, як і багато інших достойних молодих людей, але вирішив не балотуватись до обласноі ради і відповідно документіа на реєстрацію його кандидапом не подавалось.
Виборець до Віктор Смолярчук Показати IP 30 Вересня 2015 20:59
Негоже заради політики відмовлятися від своїх родинних звязків
Колишній клієнт Ощад до Віктор Смолярчук Показати IP 30 Вересня 2015 21:24
Вітя, тобі на виборах все одно нічого не світить
Руслан Показати IP 30 Вересня 2015 20:01
Скучнувато. Не хватає Ляшка з вилами :)
Віктор Смолярчук до Руслан Показати IP 30 Вересня 2015 21:39
Знаєте, це як в тому анекдоті про сина нетрадиційноі орієнтаціі, головне пустити розголос, а потім нехай виправдовується. Так от у мене пять племінниць і лише один племінник і звати його Олександр..... Ніколи не відмовлявся від своіх родичів та товаришів. Тим більше, що Сергій Дмитрук розумний та достойний чоловік, мій товариш.
Самопоміч Показати IP 30 Вересня 2015 20:39
Ви ще вірите цим брехунам.)))В нас люди завжди голосують за нових політиків.А самопоміч яка розказує депутатам як голосувати (Садовий всітило ж лиш він знає як правльно буде)скоро буде всій країні вірші розказувати з трибуни ВРУ як нам жити.одна справа Регіонали були тупити( таких як царьов там вистачало) а ці інтелектуалами і думають і говорять як царьов.А такі фігури як Семенценко(мародер)Березюк-інколи говорить як і Кличко а Сироїд як юрист взагалі на рівні піармена Осіпова
zcz Показати IP 30 Вересня 2015 20:51
А що це за корупціонер в червоній краватці. Схожий на кришувальника рейдерів державного майна.
Юридичний факультет Показати IP 30 Вересня 2015 21:42
А чому не згадали про Колодяжну яка працює на одній кафедрі з Вусенко? Суцільний обман а не партія. Шкода що такі люди пройдуть до міських рад. Доречі у Колодяжної чоловік обманув половину міста (напозичався грошей і не віддає). Ось такі люди залишились в Самопомочі. Ганьба Ю. Вусенко і її спискам.
до юридичного ф-ту до Юридичний факультет Показати IP 1 Жовтня 2015 08:20
Це звідки у вас така інформація що Колодяжна з Вусенко на одній кафедрі?брехня вони на різних кафе драх все життя працюють і підтвердження тому є інформація на сайті університету...аби шось ляпнути
Студент до до юридичного ф-ту Показати IP 1 Жовтня 2015 09:18
А Вас збентежила інформація про кафедру? Мені здається,що малось на увазі, особисті знайомства Вусенко і репутація тих людей яких вона проводить із собою. Отже, якщо чоловік аферист, то вона така сама. Значить потрібно задуматись чи варто віддавати їм свій голос.
забули до Юридичний факультет Показати IP 1 Жовтня 2015 08:27
Там ще Антон є в списках.Це також дитя вирощене за гроші батьків.В свої 30 з копійками а вже завдекана.А про корупційні схеми цих вісх викладачів на сесії ніхто чому не розказує.А там це є Книш недоадвокат недопідприжмець а так заробітчанин на горі людей.суперпрофесіонал Мирка який керує інфраструктурою незнаючи що воно таке і взагалі крім Матвієва та Лавренчука весь список це просто смішно.
Згадаєм до забули Показати IP 1 Жовтня 2015 09:21
Фамілію того г****на в студію. Нехай всі знають.
Ггг до забули Показати IP 1 Жовтня 2015 10:06
Читаю Ваші коменти і плачу від сміху))))особливо коли Ви даєте характеристику людям,яких я знаю не один рік і знаю хто і як чого добився в житті, тому Ваші коменти мене тільки смішать ви взагалі нічого не знаєте про людей яких тут зараз обмовляєте...тому хлопці і дівчатка вперед до влади...а ті хто тільки збирає бруд -ганьба!!!!
Аналітик Показати IP 30 Вересня 2015 22:41
Самопоміч-Садовий-Бровін-Вусенко. Давайте розбиратись. Бровін фінансує Садового. Вусенко була коханкою Бровіна ( молодшого). Ось і всі її заслуги перед партією. А тепер думайте законом голосуєте.
ЗНАЮ до Аналітик Показати IP 1 Жовтня 2015 08:28
А хто сказхав що була!!??Їх і зараз у Львові та Польщі разом бачать))
Она же замужем до ЗНАЮ Показати IP 1 Жовтня 2015 09:29
Мужик у неё совсем л*х. Он этого всего совсем не замечает?
69 до Она же замужем Показати IP 1 Жовтня 2015 11:55
Он у неё йог или как Вы пишите л*х. ХА-ХА-ХА!!!
БОМЖ Показати IP 30 Вересня 2015 22:48
ЮЛЯ МИ КРАЩІ ВІД ВАС БО МИ НАСТОЯЩІ
Оля Показати IP 30 Вересня 2015 23:20
А ви думаєте, що Вусенко криштально чиста? За золоті вироби, які дарувались вчителям, закінчила школу з золотою медаллю. за гроші вступила в юридичний коледж, який потім перейменували в академію, і за зв'язки батька з прокуратурою влізла в університет викладачем. Зараз хвалиться, що захистила кандидата юридичних наук. Але який би вчений ступінь вона не захистила, мізків в голові все рівно не побільшає, бо ж всі знають як у нас даються всякі ступені. Люди думайте кого пускаєте до влади.
наталія до Оля Показати IP 1 Жовтня 2015 10:03
поступила вона в франківський університет а не в коледж І шановна пані прошу своїм брудним язиком не ображати вчителів А мізків у неї вистачить ще й на докторську Заздрість приводить до тяжких хвороб Подумайте про це перш ніж давитися слиною і бризкати ядом
Вусенко Показати IP 1 Жовтня 2015 00:55
Люди подумайте чого 2 помічники народного депутатат Кишкаря , Діма Міхєєв і Діма Вусенко (чоловік Юлі Вусенко) цілий рік сидять у Нововолинську, що вони хочуть начудити на нововолинських шахтах
АТОшник Показати IP 1 Жовтня 2015 12:03
Цей Луганський бізнесюка на Волинській землі добізнесюється. Не дамо нас грабувати. А прикривається західними націоналістами. Ганьба. Якщо так любить УКРАЇНУ, чому з нами не захищає землю на якій виріс?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus