USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Щоб очистити центр Луцька від приміських маршруток, звертатимуться до суду

15 Травня 2019 10:01
«Як димова завіса»: автобуси приміських маршрутів, що, порушуючи заборону міськраду, рухаються центральними вулицями міста, хочуть прибрати з цих вулиць через рішення суду.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 травня.

Члени виконкому звернули увагу на те, що центральними вулицями міста продовжують рухатися приміські маршрутні автобуси, які, до того ж, забруднюють повітря вихлопами.

«Як димова завіса, дихати неможливо», - відзначив секретар міськради Григорій Пустовіт.

Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов відзначив, що з боку замовника приміських перевезень немає доброї волі, щоб припинити рух маршруток по вулицях, де їм заборонено їздити рішенням міськради. Зараз збирають фактаж для того, щоб звернутися до суду і через суд змусити замовника і перевізників внести зміни до схем руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Anonymous Показати IP 15 Травня 2019 10:14
А коли 251 були міськими 30-ками, то не заважали (а змінився тільки номер по факту)? А Пустовіт в нас на Теслі їздить, і повітря не забруднює?
лучанин Показати IP 15 Травня 2019 10:16
і багато в місті таких маршруток які заважають Пустовіту дихати?
нострадамус Показати IP 15 Травня 2019 10:32
а ще відгородити примісто від міста... великим парканом
Лучанин Показати IP 15 Травня 2019 11:23
В мене, і не тільки, а в більшості мешканців, є питання - А де обіцяні тролейбуси? Ну одну партію прос..., але ж там повинні ще бути і чимало, де нові, які обіцяють з року в рік? Заміна міських автобусів на електротранспорт взагалі вирішить всю проблему, принаймні лучан.
! до Лучанин Показати IP 15 Травня 2019 16:08
А тут вже лоббі маршруточників своє слово скаже, - бо будуть тролейбуси, заробітки в маршруточників впадуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus