USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Щоб молодь не ходила з пляшками пива по Луцьку, проведуть пивний фестиваль

13 Серпня 2009 16:08
Наближається День міста Луцька. До цього свята запланована низка заходів. Серед них – пивний фестиваль. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк.
 
Нагадаємо, що влада Луцька висловила бажання, аби підприємства міста «рекламували» себе під час святкування Дня міста. «Я хочу, щоб основною ідеєю святкування була пропаганда луцьких брендів», –  сказав тоді міський голова Богдан Шиба. Підприємства міста повинні були обдумати, яким чином це зробити, і подати пропозиції заступнику міського голови Анатолію Пархом’юку.
 
«На жаль, поданих пропозицій не так багато. Але є підприємства, які захотіли, аби про них було поінформовано», – розповів він у коментарі «ВН» пан Пархом’юк.
 
Наприклад, це стосується місцевого пивзаводу, який запропонував запровадити цьогоріч пивний фестиваль. «У Європі ці пивні фестивалі мають давні традиції, у нас такого нема, і всі традиції зводяться до того, що молоді люди ходять із пляшками пива по місту», – висловився Анатолій Пархом’юк.
 
За його словами, саме для того, аби була певна культура споживання хмільного напою, фестиваль потрібно запровадити. Захід планують провести у Центральному парку імені Лесі Українки.
 
Окрім того, певні переговори велися із кондитерською фабрикою, спиртогорілчаним комбінатом, готельними господарствами та закладами харчування міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Конкретно Показати IP 13 Серпня 2009 17:55
А щоб по кущах не займались сексом давайте проведемо фестиваль сексу, а в Голандії популярні і інші фестивалі. Пісєц: то ведемо мову про суцільне споювання молоді, заборону реклами алкоголю, а тут фестиваль. А може для боротьби з тютюнопалінням зробимо фест "ТЯГА". І про Європу - там пляшки пива малолєтці не продадуть бо контроль є і свідомість присутня. Популяризувати потрібно місцевих виробників, можливо, навіть, прикриваючи гочі на виставлені торгові точкі в архітектурно, санітарно... недозволених місцях але і контролюйте панове як належить бо пивний алкоголізм має наслідки не кращі за стандартний.
Alex Показати IP 14 Серпня 2009 09:06
Такий "захід" призведе лише до популяризщації споживання спиртних напоїв. В Україні і так давно назріла проблема алкоголізму, в тому числі дитячого. Б. Шиба замість того, щоб на території міста цю проблему луквідовувати проведе фестиваль - результатом якого буде безліч малолєток в стані алкогольного сп"яніння, які до пізньої години будуть по дворах порушувати громадський порядок та купа битих пляшок та мусору в центрі міста та в парку, де цей "фестиваль" проведуть. А прибирати цей безлад через тиждель в добровільно-примусовому порядку будуть "працівники бюджетної сфери" (працівники установ, організацій).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus