USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центральну частину США накрили снігопади та потужний смерч

16 Квітня 2018 11:24
У США розпочався Льодовиковий період. Посеред квітня центральну частину країни накрили сильні снігопади і потужний смерч.

Щонайменше троє людей загинули, серед них дворічна дівчинка. Негода вирує в штатх Луїзіана, Небраска, Вісконсин і Арканзас, пише 24 канал.

Через стихію сталось 1,5 тисячі аварій і пошкоджено десятки будинків. Буревій вириває дерева буквально з корінням. За прогнозами синоптиків, в штатах Міннесота, Вісконсін та Мічиган негода вируватиме ще сьогодні, а потім зрушиться в бік штату Нью-Йорк.

В аеропортах міст Міннеаполіс і Сент-Пол скасували близько 400 рейсів через негоду.
Як повідомлялося, у канадському місті Торонто вирує страшна негода. Через крижані дощі та снігопад в міжнародному аеропорту Пірсон було скасовано понад 550 авіарейсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus