USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шістьох лучан змусили отримувати «білу» зарплату

1 Червня 2010 15:44
Металопластикові конструкції на луцькому приватному підприємстві виготовляли четверо трудових нелегалів – іще двоє працівників луцького кафе теж отримували зароблене «в конвертах».

Про це інформує прес-служба Луцької об’єднаної ДПІ.

«Нелегальні» працівники потрапили на очі податківцям під час перевірки приватного підприємства, що перебуває на обліку в Луцькій ОДПІ. На час перевірки працівники, котрі були безпосередньо задіяні у виробництві металопластикових вікон, не мали трудових угод із роботодавцем.

«Зважаючи на той факт, що підприємство працює з 2004 року, можна передбачити, що протягом усіх років не гребувало працею трудових нелегалів», - кажуть у прес-службі.

Наразі, лише за встановленим фактом донараховано понад 20 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб.

Загалом упродовж перших двох тижнів травня податківці Луцька виявили шість необлікованих найманих працівників. Із них двоє працювали у луцькому кафе.

Приватного підприємця після встановлення цього факту запросили до податкової інспекції для надання письмового пояснення та документального підтвердження трудових відносин з найманими працівниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лич Показати IP 1 Червня 2010 23:12
Смішно. В Луцьку, як і у всій Україні, 70% зп в конвертах. Наша ОДПІ Америку відкриває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus