USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шмигаль на тлі протестів проти карантину вихідного дня збирає на онлайн-зустріч мерів великих міст

16 Листопада 2020 12:36
На тлі протестів проти карантину вихідного дня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль збирає у понеділок, 16 листопада, на онлайн-зустріч мерів великих міст.

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок.

Зазначається, що цими вихідними в Україні запрацювали нові карантинні обмеження. За словами голови Комітету з питань здоров'я нації Михайла Радуцького, перший карантин вихідного дня минув спокійно. Але попри це, на його думку, надалі влада має врахувати свої помилки й не ухвалювати подібні рішення поспіхом. Адже підприємцям потрібен час, щоби підготуватися до нових умов роботи. До Комітету вже звернулись народні депутати з проєктом постанови, яка зобов'язує Кабмін повідомляти про нові обмеження не пізніше ніж за тиждень до того, як їх планують запровадити.

Рішення про карантин вихідного дня ухвалили, щоби сповільнити епідемію коронавірусу. По всій Україні мало все зачинитися, окрім продуктових магазинів, аптек та заправок. І хоча частина міст відмовилися виконувати нові обмеження, переважна більшість закладів таки не працювали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція лише за суботу склала майже тисячу протоколів за порушення обмежень, які діють на вихідних.

Як повідомлялося, міські голови Львова, Івано-Франківська, Мукачева, Черкас, Миколаєва та Одеси висловилися проти карантину вихідного дня. Проти карантину вихідного дня виступила і міська влада Луцька.

11 листопада у Луцьку відбулася акція проти карантину «вихідного дня», на яку вийшло більше тисячі представників ресторанного, торгівельного господарства та сфери надання послуг, що становлять вагому частку малого та середнього бізнесу міста.

16 листопада у Луцьку знову поновилися протести підприємців проти карантину вихідного дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus