USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку підприємці знову вийшли на протест проти карантину вихідного дня

16 Листопада 2020 11:54
У Луцьку на протест проти карантину вихідного дня знову вийшли підприємці.

Про це інформують у фейсбук-спільноті «Європейський центральний ринок», пише Конкурент.

Так, зранку у понеділок, 16 листопада під стіни обласної державної адміністрації знову вийшли підприємці. Вимагають скасування карантину вихідного дня, який ще 11 листопада запровадив Кабінет Міністрів України.

Під стіни адміністрації прийшли кількадесят працівників, чий бізнес постраждав унаслідок введення нового локдауну. У них були прапори та плакати з гаслами.

«Голова громадської організації «Роботодавців торгівлі та комерційної сфери» Тетяна Іовенко передала представнику ОДА звернення від підприємців міста Луцька губернатору пану Погуляйку, щоб він ініціював передачу цього звернення до Кабінету Міністрів України», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, 11 листопада тисячі працівників кафе та ресторанів у Луцьку вийшли на протест проти карантинних обмежень, які суттєво вдарили по галузі. За словами мітингарів, багато людей зараз втрачають роботу, змушені закривати свій бізнес і, як наслідок, держава несе бюджетні втрати.

До протестувальників вийшов представник ОДА та запросив ініціативну групу на переговори. Луцькі ресторатори передали ноту протесту представникам Волинської облдержадміністрації. Це звернення, яке підписали 7 тисяч осіб, передадуть прем’єру. Згодом протестувальники пішли до стін обласного управління поліції, аби передати звернення до міністра МВС України Арсена Авакова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Жах ! Показати IP 16 Листопада 2020 12:12
Хай виходять перепродують,в магазинах все дешевше та якісніше ....постоять та розійдуться
Ttt Показати IP 16 Листопада 2020 12:13
Підприємці заплатіть податки, офіційно працюйте І тоді щось вимагайте. А то ви ніх... А щось вимагаєте
ФОП до Ttt Показати IP 16 Листопада 2020 12:30
А хто податки зараз не платить? Платять всі!!!!! А владі все мало
К.лучанин до Ttt Показати IP 16 Листопада 2020 13:08
Ти ж не підприємець !!! Ти цієї роботи - діяльності не знаєш. То чого , вибачай, варнякаєш безпідставно ,просто щоб свою безграмотність продемонструвати отут?
жлл до К.лучанин Показати IP 16 Листопада 2020 13:26
а ти грамотний барига?
К.лучанин до жлл Показати IP 16 Листопада 2020 19:38
Я не барига , але достаньо грамотний і освічений ! Слово БАРИГА це хамське слово недолугих українців. На торгівлі весь світ тримається з покон віків. Ти погано вчився !!! Для тебе всі бариги хто торгує, кафе, ресторани, супермаркети теж бариги, транспорт теж бо продають послуги і т.д. і т.п. Не подобається щось купувати у "бариг" ( за твоїм висловом) - не купуй, роби все сам щоб не бариг брати.
Andrij Показати IP 16 Листопада 2020 13:33
zibratu zi vsix pidpusu pro vidmovy vid likyvannja y razi zaxvorjuvannja na Covid 19 i xaj protestyjut dali ))))
Пам"ятається Показати IP 16 Листопада 2020 15:03
не так давно періодично виступали за те щоб базарам і ТРЦ зробити вихідні в суботу і неділю, кивали на сусідню Польщу, верещали щось про відвідини церкви і т. д. Ну от зробили вам, пробний так сказати тимчасовий варіант, з суботою і неділею вихідними і понеділком робочим, то що знову не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus