USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькрада звернулась до уряду з проханням скасувати карантин вихідного дня

12 Листопада 2020 16:19
Нещодавно Кабінет Міністрів України погодив запровадження карантину «вихідного дня». 11 листопада у Луцьку відбулася акція проти цього рішення, на яку вийшло більше тисячі представників ресторанного, торгівельного господарства та сфери надання послуг, що становлять вагому частку малого та середнього бізнесу міста. Чимало суб’єктів господарювання, які сьогодні опинилися в умовах виживання, через нові обмеження понесуть невиправдані збитки, знову опиняться на межі закриття, будуть змушені звільняти працівників, йдеться на сайті Луцькради.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт направив лист Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю, у якому закликав скасувати рішення про встановлення карантину «вихідного дня». Він зауважив, що на думку Луцької міської ради, таке рішення є сумнівним з точки зору покращення епідеміологічної ситуації, але завдасть значної шкоди економіці громад.

Це може призвести до банкрутства представників малого і середнього бізнесу, втрат дохідних частин бюджетів усіх рівнів, падіння показників соціально-економічного розвитку.

Також Григорій Пустовіт зауважив, що заборона роботи великої кількості закладів у вихідні збільшить кількість відвідувачів у робочі дні, що може й спровокувати ріст захворюваності.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Владка Показати IP 12 Листопада 2020 17:27
А як боротись з коронавіруси коли одні помирають а інші гуляють
Євген до Владка Показати IP 12 Листопада 2020 17:48
Ремонтом лікарень,будівництвом кисневих станцій,встановленням сучасних КТ та ШВЛ,підтримкою медпрацівників і т.п.
Медик до Євген Показати IP 12 Листопада 2020 17:52
А за які кошти це все робиться?
Євген до Медик Показати IP 12 Листопада 2020 18:23
Державні.Якщо їх не красти,то хватить.Хай не на все,але більшість проблем можна закрити точно.
Пенсіонер до Євген Показати IP 12 Листопада 2020 23:08
А ще не треба ухилятись від сплати податків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus