USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шмигаль направив до Ради подання про відставку Степанова

14 Травня 2021 20:41
До Верховної Ради надійшло подання прем’єр-міністра Дениса Шмигаля про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Про це повідомила речниця голови парламенту Ольга Туній у Facebook, передає Новое время.

Степанов раніше заявив в ефірі Україна 24, що не писав заяву про відставку. За його словами, його відставку спочатку має підтримати необхідна кількість депутатів – 226.
Як розповіло джерело НВ у Слузі народу, Верховна Рада наступного тижня розгляне зміну трьох міністрів – економіки, інфраструктури та охорони здоров’я. Степанова замінить головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Степанов зараз бігає урядовим кварталом. Намагається шукати союзників, щоб втриматися. Це марно. Рішення вже ухвалено», – сказав співрозмовник НВ.

Нагадаємо, у п’ятницю, 14 травня, до Верховної Ради надійшли заяви про відставку за власним бажанням міністрів економіки і інфраструктури Ігоря Петрашка і Владислава Криклія. Як з’ясував НВ, обидва «розчарували» Офіс президента.

Фракція Слуга народу в понеділок, 17 травня, заслухає кандидатів у міністри, а у вівторок буде оголошено позачергове засідання парламенту, на якому розглянуть кадрові питання.

За інформацією джерела НВ, новим міністром інфраструктури може стати голова "Укравтодору" Олександр Кубраков, а новим міністром економіки – очільник Держподаткової Олексій Любченко.

Владислав Криклій очолив Мінінфраструктури 29 серпня 2019 року, Ігор Петрашко став міністром економіки 17 березня 2020 року, а Максим Степанов прийшов до МОЗ 30 березня 2020-го.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Травня 2021 21:02
Потужно боровся з короновірусом, розумно проводив реформу медицини... і не забував про себе "дорогого")))
69 Показати IP 15 Травня 2021 07:39
А сколько ещё можно было идей попробовать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus