USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба не хоче відповідати за свою команду

8 Липня 2008 16:31
Міський голова Луцька Богдан Шиба вважає, що питання про зневагу до журналістів із боку керівника комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр «Луцьк» Мирослави Радавської потрібно адресувати саме до пані Радавської. Про це він зазначив 8 липня під час прес-конференції, відповідаючи на запитання ЗІКу, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
На апаратну нараду в луцькій мерії та прес-конференцію міського голови Богдана Шиби чотири журналісти луцьких корпунктів ЗІКу та ZAXID.NET прийшли, причепивши до голови заячі вуха. «Мирослава Радавська назвала журналістів зайцями, тому ми повинні відповідати повністю цьому образові», – пояснив такий крок його ініціатор Віталій Буряк.
 
Довідково:
 
Керівник комунального підприємства «ІАЦ «Луцьк» Мирослава Радавська (а саме ця установа фактично виконує функції прес-служби міської ради Луцька) виставила кореспондентів ЗІКу та ZAXID.NET із маршрутки, яка везла волинських журналістів на урочистості з нагоди оголошення фіналістів акції «Сім природних чудес України». Варто додати, що маршрутка вміщала тринадцять чоловік, хоча журналістів везли лише десятьох. Мирослава Радавська зазначила, що не має наміру «перевозити зайців».
 
Прикметно, що у маршрутці знайшося місце для двох дівчат із сумками, які начебто збиралися їхати на відпочинок. Як розповіли колеги з інших волинських ЗМІ, ці панянки назад до Луцька з пансіонату «Шацькі озера» не поїхали. Натомість під час брифінгу у Луцькому замку напередодні урочистостей на Світязі міський голова Луцька Богдан Шиба особисто запросив на озеро волинських журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus