USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Шиба рівняється на Ахметова

8 Серпня 2008 08:37

Луцький міський голова Богдан Шиба під час засідання міськвиконкому 7 серпня висловив думку, що «Ахметов зрозумів раніше за нас потребу у товарах першої необхідності». Очільник міста не проти, аби у кожному житловому будинку створювались магазинчики на зразок ахметовської «Брусниці». Про це повідомляють «Волинські Новини».
За словами пана Шиби, наразі мережа магазинів «Брусниця», (магазини формату «біля дому») активно пропагується Ахметовим. У коментарі «Волинських Новинам» Богдан Шиба детальніше пояснив свою позицію.
Міський голова зазначив: «Напевне, це той період, коли, наситивши ринок гіпермаркетами, треба згадати, що колись за старих добрих часів практично у кожному будинку на першому поверсі була продовольча крамниця, де можна було купити товари першої необхідності. Ми мусим до того вернутися, бо ці послуги є першої необхідності - вони мусять бути близько біля будинків».
Міський голова додав: «Ми маємо так попрацювати, щоб з 1 січня 2009 року було виконано і законодавство про рекламу, про алкогольні та тютюнові вироби і закон про режим торгівлі алкогольними напоями». Це, за словами градоначальника, потрібно, аби запобігти розповсюдження алкоголю серед населення.
Довідка:
«Український рітейл», яка на 100% належить ЗАТ \"Систем Кепітал Менеджмент\", відкриває супермаркети під назвою «Брусниця». Компанія позиціонує магазини як «сучасні супермаркети високого класу, в яких будуть представлені продукти харчування та супутні товари».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 09:39
Так ось виходить до кого зібрався Шиба в партію! Аж до самого Ахметова! Партія Регіонів - ось та сила, яка підтримала Шибу в боротьбі з Кропивою. А то всі накинулися на той бідний ЄЦ, що вони Шибу хочуть приютити. Ну не самогубці ж вони!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus