USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шибі щоранку звітують про луцького маніяка

15 Вересня 2009 13:21
Кожного ранку начальник міліції доповідає Луцькому міському голові Богдану Шибі про хід розслідування випадків стосовно спроб зґвалтування в Луцьку. Про це під час прес-конференції в мерії розповів сам градоначальник, – інформує 15 вересня репортер «Волинських Новин».
 
«В нашому місті такі речі не мали б траплятися. Якщо трапився якийсь негідник – він має бути затриманим і жорстоко покараним», – висловився пан Шиба стосовно луцького маніяка. 
 
«Тому міліція інформує мене кожного ранку», – продовжив мер. За словами Богдана Шиби, він особисто не задоволений тим, що стільки часу минуло, а злочинця досі не вдалося спіймати.
 
Також під час прес-конференції міський голова розповів, що допоможе випустити у світ диск із піснями В’ячеслава Хурсенка. За його словами, це відбудеться уже через декілька місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus