USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сільськогосподарські виробники Ківерцівщини об’єдналися

27 Листопада 2008 13:31
27 листопада відбулися збори Асоціації сільськогосподарських товаровиробників Ківерцівського району, де обрали керівництво цієї струтури і делегатів на обласну конференцію, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами головуючого на зборах Євгена Зубенка, осередки новоствореної асоціації утворені у 27-х населених пунктах Ківерцівщини. Учасники зборів обрали голову асоціації в районі (ним став пан Зубенко) і п’ятьох членів Ради асоціації. Також було визначено 5-х делегатів на Волинську обласну конференцію Асоціації сільськогосподарських товаровиробників, яка відбудеться орієнтовно 1-го грудня.
 
Євген Зубенко вважає, що ефективно впливати на ціноутворення в Ківерцівському районі на сільськогосподарську продукцію можна лише після утворення Асоціації на рівні області.
 
Довідково:
 
Створення Асоціації сільськогосподарських товаровиробників у районах області допоможе відстоювати інтереси волинських селян – насамперед у ціновій політиці. На цьому наголосив голова Волинської облради Анатолій Грицюк під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування 22 жовтня.
 
Присутні на засіданні координаційної ради дійшли висновку, що пропозиції, кращої від ідеї створити районні організації Асоціації сільськогосподарських товаровиробників Волині й об’єднати їх в обласну, наразі немає. Тому було підтримано пропозицію голови Волиньради провести до 15 листопада в кожній сільраді збори й обрати людей, які б змогли представляти Асоціацію у районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus