USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сільський голова Прилуцького вкотре блокує об’єднання з Луцьком

25 Березня 2018 19:39
Депутатам Прилуцької сільської ради не вистачило голосів, аби подолати вето сільського голови, яке той наклав на рішення про об’єднання з Луцьком.

Історія повторилась: голова Прилуцької сільської ради Валентин Арчибасов вже не вперше накладає вето на рішення про об’єднання з Луцьком, яке приймає більшість депутатів, йдеться у сюжеті ТК "Аверс".

6 березня депутати Прилуцької сільської ради вчергове проголосували про надання згоди на об'єднання з Луцьком. Тоді через накладення вето на рішення ради щодо об'єднання з Луцьком, а також у зв'язку з невиконанням рішень сесій депутати подали заяви в прокуратуру, поліцію та облраду, аби ті дали правову оцінку ситуації. У сільраді з цього приводу навіть стався розкол.
Арчибасов вніс рішення Прилуцької сільради на повторний розгляд. Для цього 23 березня скликали позачергову сесію сільської ради, проте депутатам не вистачило декілька голосів, аби подолати вето. Адже відповідно до чинного законодавства, аби подолати вето сільського голови потрібно, щоб три чверті депутатів проголосували за цей проект рішення повторно.

Мешканці підтримують об'єднання, адже хочуть, щоб громада розвивалася.

Зі слів начальника департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександра Озіновича, затягування усього процесу відбувається через особисту позицію сільського голови.

«Це просто формальні приводи, щоб не йти на об'єднання з Луцьком і відтягнути процес до 2020 року. Я не бачу жодних причин ігнорувати об'єднання», - зазначає депутат Прилуцької сільської ради Дмитро Сущик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Петро Показати IP 25 Березня 2018 19:46
"Хтось" вже накинув оком на землю під "хатинки" - "собачі будки" по Новому, по-попрошенківському.
Прилуцьке Показати IP 25 Березня 2018 21:18
Дмитро Сущик ти де.іл.
Прилуцьке! Показати IP 25 Березня 2018 21:43
Нехай Луцьк в своїй раді наведе порядок. А то землі деребанять наліво і направо. Та крісло міського голови ніяк не можуть поділити. І яке об'єднання якщо зі слів Арчибасова навіть половина домовленостей не виконана згідно договору об'єднання.
Луцкий Показати IP 26 Березня 2018 00:09
Ну на какой х -р нам этот прилуцк. Нам дороги в городе делать, с рекламой проблемы какие то, луцктепло др. поделить не могут, а тут еще это.... разве что земелька все таки имеется у них еще. Хотя если у них можна какими то денежками розжиться для дорог города - ну тогда пусть идут к нам, будут нашей околицей (трущобой). а чё зато к школам и садикам доступ появится.
КРАИНА-РУИНА Показати IP 26 Березня 2018 07:08
Господи, прости этих голодных, озлобленных на всех и вся людишек,приблудившихся на територию называемую Украина. Настав их на путь истинный, с комсомольского лагеря соскочили, а к истинной вере не пришли. В место того что бы созидать, по комунистически все нужно крушить, жить как в курятнике (лезть в верх, клевать ближнего и гадить на нижнего).Опомнитесь,не занемайтеся жлобством,озлоблением, сквернословием и разрушениями ибо, не забывайте, все мы предстаним перед всевышним. И гнать (выкидывать) из Украины никого не надо ( уже милионов пятнадцать выгнали), а засучивать рукава и работать, работать,работать ...,как завещали нам великие предки (Сковорода,Шевченко,Остап Вишня и т.д.)
лучанин Показати IP 26 Березня 2018 12:04
Потрібно Арчибасова запросити на килимок до Савченка, той швидко наведе лад !!!!!!!!
@ Показати IP 26 Березня 2018 17:46
Живете собі тихо в селі живіть і радійте Для чого вам те місто кому ви там треба крім вашої землі Набудуть дев'яти поверхових будинків і будуть з балконів бички на город кидати
Крістіна Показати IP 4 Квітня 2018 08:59
Правильно зробив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus