USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Сім тисяч ковельчан можуть лишитися без тепла

30 Травня 2008 22:25

Як повідомляє репортер «Волинських новин», для жителів селища ковельського промислового гіганта «Сільмаш» дуже гостро постала проблема теплопостачання. Це питання на розгляд обласних та міністерських чиновників під час наради у Волинській ОДА 30 травня представив заступник ковельського міського голови Володимир Бойко.
Як зазначив Володимир Бойко, без опалення може лишитись більш ніж сім тисяч мешканців. Адже котельня, що забезпечує теплом цілий район, знаходиться у незадовільному стані. Обладнання вимагає заміни, а на це потрібні кошти, яких нема.
Ковельчани в свою чергу розробили проект реконструкційних робіт, який був затверджений в міністерстві. Але проблема лишилась невирішеною. За останні два роки на ЖКГ було виділено 29 мільйонів гривень. Близько 50% було виділено на благоустрій міста: ремонт доріг, зовнішнє освітленя і тому подібне. Відповідно, вирішення проблеми вимагає залучення додаткового фінансування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus