USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Був прислужником у церкві, – сусіди про школяра, який влаштував жорстоку різанину в Ковелі

5 Жовтня 2019 12:11
14-річний ковельчанин, який з ножем напав на сусідів, завжди був спокійний та веселий. Юнак ріс у благополучній сім’ї, де крім нього ще є молодші брат та сестра, а ще був прислужником у церкві.

Сусіди та вчителі лише позитивно відгукуються про юнака, йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Як повідомлялося, 3 жовтня у Ковелі 14-річний підліток напав на жінку, її чоловіка та доньку. Пізно ввечері родина почула шум у літній кухні, коли вийшли, побачили там свого неповнолітнього сусіда із ножами в руках, який кинувся на господарів. 41-річній жінці поцілив ножем у серце. Вона загинула ще до приїзду медиків.

«Травмованого чоловіка прооперували, він перебуває у реанімації, 16-річну дівчину не госпіталізовували. Близько 11−ї години вечора поступив до нас у відділення хворий, 44 роки з тяжкими травмами − множинними пораненнями грудної клітки і передньої черевної стінки. Стан хворого був вкрай важкий. Була проведена операція. Хворий зараз перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Стан хворого стабільно важкий», − розповів лікар−хірург Іван Петрук.
Жінка від нанесених ножем травм померла на місці, − розповів медик «швидкої» Сергій Палайда.

«Нашими диспетчерами було отримано виклик з приводу ножового поранення. На місці виклику була жінка 1978 року народження без ознак життя з проникаючим пораненням в районі серця. На місці події працювали поліцейські, вони вже надавали першу допомогу».

Нагадаємо, подія трапилася близько 22−ої на вулиці Брестській у Ковелі. Хлопець мешкав по сусідству з родиною, до якої прийшов з ножем. Сусіди своїх прізвищ не називають, про затриманого розповідають таке.

«Цей хлопець був спокійний, до сестри моєї приходив гуляти. Йому всього 14 років, я навіть не думав, що він таке може зробити. Та я й не вірю, що він це зробив», − розповів сусід Роман.

«Сім’я хороша, благополучна. А що з ним сталося − не знаю. Він ще прислужував в церкві. В них троє дітей, дитина в них − донечка маленька. І ще є один хлопець. Працюють на залізниці. Він їздить на поїзді, мама (Катя) в декреті», − каже сусід Олександр.

Нині вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. За вчинення такого злочину неповнолітнім Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років, розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич.

Свою вину підліток заперечує. Чи вживав він наркотичні речовини і які мотиви злочину нині з’ясовує слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
AH-12 хароший новий Показати IP 5 Жовтня 2019 12:28
Ну просто золота дитина!!! На роботу його в СБУ там всі такі
мама до AH-12 хароший новий Показати IP 6 Жовтня 2019 21:08
Пока вина не доказана не надо вешать ярлыки и спешить с выводами. Такие все умные кого то осуждать. Человек не виновен, пока не доказано обратное.....
ан до мама Показати IP 7 Жовтня 2019 11:04
так свідки ж є які вижили!! .. що тут доказувати ?
турист Показати IP 5 Жовтня 2019 14:21
Цікаво - прислужник!? Вони всі такі - прислужники. А якщо вживав наркотики, тощо, ніхто не помічав? Такого б в поліцію. Там ще навчать , як нирки відбивати
Нато Показати IP 8 Жовтня 2019 09:58
Чим більше читаю, тим більш мутною здається історія. Мало інфи, але думаю слідчі розберуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus