USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.10

Сім'я операторки Галини Гатчінс, яку застрелив Алек Болдуїн, подала позов на знімальну групу

16 Лютого 2022 18:11
Сім'я Галини Гатчінс, убитої під час знімань вестерну «Іржа», подала позов проти продюсерів фільму про неправомірну смерть. Вони стверджують, що безрозсудна поведінка та надмірна економія коштів призвели до загибелі Галини.

Про це пише УНН з посиланням на Los Angeles Times.

Цей позов є останнім у низці судових розглядів проти продюсерів через стрілянину в Нью-Мексико, яка сколихнула Голлівуд і відновила заклики до суворіших заходів безпеки у поводженні зі зброєю на знімальних майданчиках.

Нагадаємо, 42-річну Гатчінс було смертельно поранено 21 жовтня, коли актор Алек Болдуїн вистрелив з пістолета під час репетиції. Куля також потрапила в режисера Джоела Соузу.

Позов було подано від імені чоловіка Хатчінс Метью та їхнього сина Олдоса проти Rust Movie Productions LLC., Baldwin, 3rd Shift Media та інших продюсерів фільму.

У позові також вказано імена першого помічника режисера Девіда Холлса, зброярки Ханни Гутьєррес Рід та майстра реквізиту Сари Закрі.

«Відповідач Болдуїн та інші відповідачі у цій справі не виконали стандартних перевірок безпеки та не дотримувалися основних правил безпеки зброї при використанні для виробництва плівки з фатальними наслідками», – йдеться у скарзі, поданій до Окружного суду округу Санта-Фе.

Судовий процес є найгучнішим проти продюсерів, на яких також подали до суду члени знімальної групи, які були свідками інциденту.

Це відбувається на тлі кримінального розслідування інциденту офісом шерифа округу Санта-Фе, яке зосередилося на діях Гутьєррес Рід, Холлса і Болдуїна. Слідчі намагалися встановити, як бойова куля опинилася на зніманнях «Іржі».

Згідно з документами правоохоронних органів, під час репетиції Холлс вручив Болдуїну копію старовинного пістолета Colt 45 калібру, назвавши його «холодним», щоб показати, що всередині немає боєприпасів. Однак у пістолеті були муляжі й принаймні одна свинцева куля.

Згідно зі свідченнями, Гутьєррес Рід зарядила зброю того дня. Але вона сказала, що не знала, що справжні кулі утримували в новій коробці з боєприпасами, яку доставили на знімальний майданчик того дня.

Вона розповіла, що перевіряла пістолет Болдуїна того дня перед незапланованою репетицією, хоча «насправді не надто багато перевіряла», бо зброя була замкнена у сейфі під час обідньої перерви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus