USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Офіційно: Алек Болдуїн вбив Галину Гатчінс зі справжнього револьвера з бойовим набоєм

28 Жовтня 2021 10:27
Актору Алеку Болдуїну під час знімань фільму «Іржа» передали справжній револьвер, заряджений бойовим набоєм. Він цього не знав і за сценарієм вистрілив у бік камери, випадково убивши операторку Галину Гатчінс та поранивши режисера Джоеля Соузу.

Про це йдеться у «ТСН.Ранок».

Це вже точно встановила поліція і відзвітувала про це на брифінгу. Кулю витягнули з плеча пораненого режисера, а на місці слідчі знайшли стріляну гільзу. Револьвер, окрім Болдуїна, тримали в руках ще двоє людей – це асистент режисера та реквізиторка, яка відповідала за зброю.

Під час фатального пострілу на майданчику перебували майже 100 людей – їх усіх допитують. З місця злочину вилучили понад шість сотень доказів – муляжі зброї, холості набої, а також три пістолети. Поліція зазначає – розслідування ще на початковому етапі, тож говорити про конкретні звинувачення поки що зарано.
«Ми збираємо докази, проводимо допити і аналізуємо події. Я хочу запевнити потерпілих, їхні родини та громадськість, що ми проводимо дуже ретельне і об’єктивне розслідування. Щойно у нас буде достатньо матеріалів – будуть висунуті звинувачення і відбудуться арешти», – зазначив шериф округу Санта-Фе Ейдан Мендоса.

Як повідомляли, в американському штаті Нью-Мексико 21 жовтня під час знімань фільму в жанрі вестерн «Іржа» на ранчо Bonanza Creek Ranch у Санта-Фе актор Алек Болдуїн випадково застрелив операторку з України Галину Гатчінс з реквізитної зброї.

Після смертельного інциденту Алек Болдуїн, як інормують ЗМІ, «скасовує інші проєкти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus