USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім’я загиблого в АТО волинянина тулиться на «13 квадратах»

20 Березня 2015 14:34
Волинянка із поліської глибинки Наталія Герасимик у серпні минулого року втратила чоловіка на невизнаній війні із російсько-терористичними окупантами. Жінка виховує двох маленьких донечок, 2012 та 2014 року народження, сім’я мешкає в кімнатці площею 13 метрів квадратних, поліпшення житлових умов досі не отримала.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії обласної ради сьогодні, 20-го березня.

Депутат Людимла Кирда інформує, що Наталія Герасимик із села Видерта Камінь-Каширського району попросить про допомогу.

«Я втретє звертаюся до вас, Володимир Гунчик (ред. – голова ОДА), аби допомогти сім’ї загиблого волинянина Дмитру Герасимику (на фото) який служив у в/ч А2331(місто Володимир-Волинський). Наталія залишилася без чоловіка і з двома малолітніми доньками. Мої два попередні запити підтримали депутати, втім, питання не вирішене, родина загиблого втрачає надію», - розповіла депутат.

Вона втретє озвучила запит до губернатора, аби він дав завдання підлеглим вивчити проблемне питання й допомогти жінці.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини торік повідомляло, що Наталія Герасимик без чоловіка не може самотужки забезпечити необхідні житлові умови для проживання і повноцінного розвитку дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НІНА ЛОГІКА Показати IP 20 Березня 2015 18:41
От тільки чому ця Кирда сьогодні лобіювала питання, щоб вдові з глибинки дали житло в Луцьку???А чому не там, де вона нині проживає?
Тамара Показати IP 21 Березня 2015 00:41
Закон зобов'язує владу допомогти цій жінці. Важливо це зробити, не відкладаючи надовго, - у вихованні дітей все має йти своєю чергою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus