USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Сінево» та ДБР досягли згоди: арешт центрального офісу знімуть через суд

27 Лютого 2024 22:22
Мережа лабораторій «Сінево Україна» досягла згоди з Державним бюро розслідувань у справі арешту будівлі лабораторії в Києві. Арешт знімуть в судовому порядку.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що в ході діалогу з представниками ДБР, ними було підкреслено, що будь-який цілеспрямований вплив на діяльність компанії «Сінево», зараз або в майбутньому, в ході роботи над кримінальним провадженням не був навмисним.

«Представники ДБР заперечили будь-які наміри щодо блокування діяльності лабораторії, та запевнили в своїй підтримці і намірі сприяти швидкому розв’язанню питання арешту будівлі компанії в правовому полі», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Виклик швидкої через sms чи відеодзвінок: в Україні працює пілотний проєкт безбар’єрності

Додається, що метою компанії та ДБР є швидке розв’язання проблеми і скасування арешту будівлі в судовому порядку.

Нагадаємо, мережа лабораторій «Сінево Україна» заявила про «безпідставний і протизаконний арешт», накладений Держбюро розслідувань (ДБР), на будівлю головного офісу і центральної лабораторії у Києві.

Пізніше у ДБР уточнили, що здійснюють це досудове розслідування ще з 2022 року.

Воно стосується факту вчинення службовцями одного з Міністерств, Фонду державного майна та державного підприємства Українського науково-дослідного інституту нафтопереробної промисловості МАСМА можливого незаконного відчуження цілісного-майнового комплексу державного підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 28 Лютого 2024 17:36
Після таких "наїздів" до нас інвестори в чергу ставати не будуть. Будуть обходити нас десятою дорогою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus