USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Скандал навколо привітання Зеленського: сержантка ЗСУ заявила, що прибула на захід за наказом

2 Січня 2022 20:51
У новорічному привітанні президента Володимира Зеленського були присутні українці, які за підсумками минулого року відзначилися неабиякими досягненнями. Це спортсмени, громадські діячі, вчителі, лікарі та багато інших. Проте, як виявилося, військовослужбовців, які також завітали на урочистий вечір, заганяли туди наказом.

OBOZREVATEL розповідає подробиці.

31 грудня глава держави виступив зі щорічним зверненням із нагоди святкування Нового року. На відео, яке триває 22 хвилини, присутні «українці, які відзначилися суспільно важливою діяльністю, неабиякими досягненнями та показали виняткові результати».

Читати ще: Згадав усіх: про що сказав Зеленський у новорічному зверненні

Серед гостей заходу також була старша сержантка Збройних сил України Наталія Борисовська, яка пішла в армію у 20-річному віці. Із серпня 2014 року вона воює на фронті, командувала відділенням розвідки і навіть зіграла весілля на передовій.

Після того, як Борисовську побачили серед учасників масовки під час новорічного привітання Зеленського, на дівчину обрушилася хвиля хейту від підписників.

Ось, наприклад, коментар Наталії Павлюк: «Бог вас покарає за продажність... я вам цього не бажаю, але Журавель та його побратими, вони всі бачать... як вам там у Зеленського, добре смакувало... не поперхнулися?» – написала жінка.
У результаті після низки гнівних коментарів Борисовська опублікувала пост, в якому розповіла, що через участь у зйомках президентського привітання від неї у Facebook почали відписуватись друзі. Також вона заявила, що не могла відмовитись від поїздки, оскільки це був наказ військового командування.

«Була, є і буду проти Зе. «Друзі» видаляються, ой, як невдобно. Якщо немає розуміння, що я чинна військова, і то було розпорядження, ну що сказати, щось вибірково ви «молитеся за сонечок», – написала вона.
Цю інформацію також підтвердив командир підрозділу снайперів Сергій Варакін. «Повторюю для людей із дуже маленьким мозком або далеких від армії. Накази ніхто не збирався порушувати, тому й потрапила вона на той захід, як і багато хто з тих, хто там був», – зазначив він.
«Виявляється, я була героєм на війні тільки тоді, коли була до смаку політичним уподобанням, ну а так, я зрадниця цілої держави», – поскаржилася Борисовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Манергейм Показати IP 2 Січня 2022 21:17
Ше невстигли жінок на військовий облік поставити а вже зашквари починаються * соснознавці* довбані
Анонім Показати IP 2 Січня 2022 21:24
Нашим людям ще ніхто не вгодив.
аватар 51 Показати IP 2 Січня 2022 21:34
Це чергове ноухау в сучасній українській історії, по приказу (примусу) дають квартири, по приказу (примусу) дають боєві ордени, по приказу (примусу) відправляють вчитись в Германію , по приказу дають відпустки за АТО, по приказу (примусу) дають групи за АТО, по приказу (примусу) дають земельні ділянки на Світязі. Ну і по приказу (примусу) відряджають президенським бортом в Київ для участі в урочистих заходах з нагоди Нового року чи дня взяття Бастілії все тільки під ПРИКАЗОМ чи (ПРИМУСОМ)
Аватарсержант8рангу до аватар 51 Показати IP 2 Січня 2022 21:53
І економіка стрімко летить! Куди?
Пенсіонер до Аватарсержант8рангу Показати IP 2 Січня 2022 23:36
в жопу
Солдаткиня Показати IP 2 Січня 2022 21:50
Не сосна корабельна
Олесь Показати IP 2 Січня 2022 21:54
А хіба військовим на передовій дозволено в соцмережах собою хизуватися . Цікаво як описують хто де та як . Цікава річ , вона військова а прикази необговорюйутся , реальна клоунада , то хочу то нехочу , подобаеться чи неподобаеться . Схаменітся ... що то за армія така нова жіноча з куклами .
1 Показати IP 2 Січня 2022 22:18
І виїзд за межі гарнізону (області) теж через письмовий рапорт, чи ви як хотіли, захотіла і за кордон полетіла!? Армія це не блог в фб, і не кількість лайків і підписників
V Показати IP 2 Січня 2022 22:40
«обрушилася хвиля хейту» «гнівні повідомлення» , а вона дурненька ще й виправдовується((( Та яке ви всі право маєте пхати свої носи і вказувати кому, як жити і що робити?! Куди і до кого вона захотіла туди й пішла, вам всім яке діло? Одні пхають свої носи всюди, інші мають аж якусь панічну залежність від так званої «суспільної думки» - дурне суспільство, де ніколи не ставились до людини, як до вільної особистості. Тьфу!
Правда Показати IP 3 Січня 2022 08:20
Воно для піару ще і не те вчудить.Вибрали чудо,то і потішайтесь."Не було вибору,аби не "барига",яка різниця,хоч посміємось..."Немає сенсу обговорювати надалі це лай...бо попереду просто процвітання,а і ще мир...
Анонім до Правда Показати IP 3 Січня 2022 09:28
Що вибрали .то вибрали-найвеличніший усіх часів та народів! Подякуйте 73%!
Українка Показати IP 3 Січня 2022 11:54
Наші люди, українці, мають такого президента, на якого заслуговують. На жаль, але це так. Вибрали, не думаючи про майбутнє, тепер радійте і смійтесь Чого нарікаєте? Це ж вибір більшості "свідомих" громадян. А тепер всі військові мусять виконувати накази головнокомандувача.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus