USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандальному Насірову повернули паспорти

19 Квітня 2017 19:17
Апеляційний суд Києва повернув відстороненому від обов'язків голови Державної фіскальної служби Роману Насірову всі його паспорти, однак у Спеціалізованій антикоррупцонной прокуратурі заявили, що не мають наміру повертати документи чиновнику.

Як пояснив глава відділу САП Роман Симків, паспорта Насірова передадуть на зберігання в його відомство або Державній міграційній службі, передає видання «Новий час».

«Що стосується інших документів, зокрема паспортів - їх, природно, ніхто Насірову повертати не буде, оскільки є інше визначення Апеляційного суду про запобіжний захід Насірову, за яким він зобов'язаний здати ці паспорти в ДМС або слідчому», - цитує прокурора видання «Ліга.net».

За його словами, мова йде також і про внутрішній паспорт. Він залишиться у правоохоронців, оскільки з його допомогою також можна залишити Україну з країнами, з якими діє безвізовий угоду.

Декількома годинами раніше Апеляційний суд Києва зняв арешт з частини майна Насірова, в тому числі і з двох закордонних паспортів та дипломатичного.

Як відомо, Керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.

У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.

САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.

16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Відсторонений керівник ДФС вийшов із СІЗО. На нього наділи електронний браслет.

Відомо, що Насіров є громадянином Великобританії. Про наявність у нього угорського паспорта в підсумку не підтвердилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 19 Квітня 2017 21:03
Це - однотурна перемога!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus