USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Скасували обмеження в кафе і спортзалах: у Франції знову послабили карантин

30 Червня 2021 14:02
У Франції розпочався черговий етап послаблення карантинних обмежень в умовах зменшення активності поширення коронавірусу.

Це передбачено урядовою стратегією поступового виходу з режиму карантину та повернення країни до нормального життя, повідомляє Укрінформ.

У межах четвертого і, як сподівається керівництво країни, останнього етапу завершення карантину у Франції з 30 червня скасовані обмеження на відвідування ресторанів, барів і кафе, закладів культури та спортзалів.

Обмеження щодо заповненості приміщень на 75% залишається для концертних залів, публічних просторів, де проводяться фестивалі, спортивні змагання.

Водночас для відвідування масових публічних заходів, які збирають більше тисячі учасників, необхідний санітарний паспорт (сертифікат), де міститься інформація про проведені особі щеплення, результати негативного тесту на коронавірус, наявність антитіл у разі, якщо людина вже перехворіла на COVID-19.

Раніше у Франції скасували комендантську годину та вимогу щодо носіння масок на вулиці.

При цьому загальні санітарні правила і вимоги в умовах пандемії, включаючи соціальне дистанціювання, регулярне застосування дезінфікувальних засобів, є обов’язковими.

У країні першу дозу вакцини проти коронавірусу отримали близько 33,5 млн чоловік. Завершили вакцинацію 22,8 млн осіб, що становить 32,4% населення. Уряд планує, що до кінця серпня будуть щеплені 40 млн громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus