USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки коштуватиме розмітка дороги у Луцьку

9 Грудня 2015 17:46
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради провів конкурсні торги на закупівлю дорожніх робіт, зокрема на нанесення розмітки. Про це пише «Під Прицілом».

Загалом на розмітку автомобільних доріг департамент ЖКГ планує витратити 300 тисяч гривень з місцевого бюджету.

Як йдеться у «Віснику державних закупівель», участь у конкурсних торгах взяли два представники бізнесу: Товариство з обмеженою відповідальністю «Луцькавтодор-Сервіс», який запропонував виконати роботи за 299 502 гривень, та підприємець Жак Анатолій Іванович, який зголосився «помалювати» луцькі дороги за 297 873 гривень.

Члени комітету конкурсних торгів визнали найбільш привабливою пропозицію підприємця Анатолія Жака, оскільки він запропонував меншу ціну. Тому саме він отримав перемогу у конкурсних торгах.

В документах зазначається, що роботи мають бути виконані до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 10 Грудня 2015 00:17
Не знаю як в даному випадку. Але щойно придумав анекдот. Наприклад, дитсадку потрібно постачати щодня хліб, проводять торги. Я запропонував ціну 20 гривен за буханку хліба, а моя жінка 19 грн.50 копійок. Переможцем торгів визнано мою жінку, яка запропонувала нижчу ціну. Завідуюча дитсадком може сходити в магазин і купити хліб по 8 гривен, але не можна бо вона не виграла тендер, так як я дав пару гривен завідуючій. От так і живем. І коли це все зміниться?
Василь до Андрій Показати IP 10 Грудня 2015 01:49
Коли? Ну хоча б тоді, коли наступить реальна відповідальність. Але ж в нас кожен хоче все і відразу, та ще й побільше. Тобто ніколи!
Кріс Показати IP 10 Грудня 2015 08:33
Дика країна
Читач Показати IP 10 Грудня 2015 10:16
А хтось з шановних дописувачів хоча б поцікавився скільки реально коштує ця робота. Нічого не кумекаєте в цій справі, а пишете всяку лабуду.
Андрій до Читач Показати IP 10 Грудня 2015 23:44
Це не лабуда, а анекдот. Я нікого не хотів образити. Поцікавився, набрав в гуглі "скільки коштує зробити дорожню розмітку" - почерпнув багато інформації, покумекав. Тільки я не про це хотів сказати. Я про те, що Луцькавтодор запропонував умовно 299 999 грн, а підприємець 299 998 грн. І через умовно одну!!! гривню виграв підприємець. От саме це і напрягає. Ніхто не говорить про якість майбутніх виконаних робіт, аби тільки дешевше на гривню. Я вважаю, що коли розмітка дівається після двох-трьох дощів, то це гроші на вітер, за це треба наказувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus