USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки коштуватимуть волинянам нові автономерні знаки

7 Січня 2015 16:32
Незважаючи на економічні труднощі в державі, нові європейські автомобільні номерні знаки коштуватимуть українцям трохи більше 100 гривень.

Про це у вівторок, 6 січня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України - керівник апарату Сергій Чеботар, - інформують у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, в Україні цьогоріч запровадять нові автомобільні номерні знаки євростандарту.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Державна служба інтелектуальної власності України ще 25 вересня 2014 року видала МВС патент на виготовлення нових номерних знаків для транспортних засобів.

Як запевнив Сергій Чеботар, віднині власником номерних знаків буде МВС в особі Департаменту Державної автомобільної інспекції. Посередництво будь-яких фірм виключено.



«Нові номерні знаки країн Європи, які використовуються на етапі набуття членства в Європейському Союзі, в Україні будуть введені вже з 31 березня цього року. Незважаючи на економічні труднощі, пов’язані з інфляційними процесами, ціна не буде змінюватись і коштуватимуть вони... 134 гривні. Таким чином, нова система видачі номерів для транспорту орієнтована, насамперед, на збереження стабільності для громадян країни», - зазначив Сергій Чеботар.



Заступник міністра додав, що дозвіл на виготовлення номерних знаків отриманий на підставі Закону України «Про охорону прав на промислові знаки».



Сергій Чеботар вважає, що зроблено ще один крок на шляху реформування правоохоронного відомства.



«Ми прагнемо прибрати всі складові можливих корупційних дій. Буде створена прозора система забезпечення всіх автовласників сучасними номерними знаками», підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ас Показати IP 7 Січня 2015 17:06
а чи буде на що чіпляти?
чудак до ас Показати IP 7 Січня 2015 20:46
Ще теля в задниці, а вже будуть видавати європейські номерні знаки. Переслідуючи одну мету видурити гроші і відволдікти від більш глобальних проблем. Країна чудаків
власник т/з до ас Показати IP 7 Січня 2015 20:52
Краще б рішал біля МРЕО прибрали, а то про корупцію говорять і самі її породжують. Для того, що багато розуму потрібно?
Анонім до власник т/з Показати IP 7 Січня 2015 23:05
вже про бевізовий режим втирали... вже і ДЕМОКРАТИ при владі більш як рік.... а європа все далі та далі...
123 до ас Показати IP 9 Січня 2015 00:44
буде- один номерний знак Чеботарю почепити на лоба, інший - на жопу
дідо Показати IP 7 Січня 2015 17:15
Спасібо що недорогу ціну зробили. Хоча у мене автівки немає-я радий що у нас вже будуть європейськи номери!
Дончанин до дідо Показати IP 7 Січня 2015 18:11
А вот теперь подсчитай, сколько машин на Украине, и следовательно, сколько заработают на этой смене номеров определенные компании. А теперь попробуй доказать, что смена номеров - это не очередной коррупционный акт на Украине.
Анонім Показати IP 7 Січня 2015 17:17
Телятко в с,,,,і, а ми вже попереду паровоза. До членства ще далеко, зате ми вже готові. Можливо дійсно, почіпляти прапори, номерні знаки, назви поміняти на європейські та частіше по телевізору про ЄС говорити, і люди повірять.
Дончанин до Анонім Показати IP 7 Січня 2015 18:13
А теперь подсчитай, сколько отходов от экономической части соглашения об ассоциации с ЕС нарушает новый годовой бюджет Украины.
не пацик Показати IP 7 Січня 2015 17:41
а пенсіі то коли вже будуть европейскі ? як вже номара по европейски то і життя по европейски : Але буде як було хто жив при комуннізмі той зараз добре живе і при капіталізмі а люди для них плактон : Вже нагородили три короби про біопаспорта які нам потрібні як 5-те колесо так саме з тими нумерами : нічого неміняеться чергово вгодована морда щось пробекае і дальше за свое
дідо до не пацик Показати IP 7 Січня 2015 20:16
не скигли, а закатай рукави та працюй і терпи
123 Показати IP 7 Січня 2015 18:46
А чем старые то не такие? Пора кому то бабло срубить по легкому? Уроды!
люди добрі Показати IP 7 Січня 2015 21:20
Не давайте мусарам жодної копійки. Понажирали морди! Нинішні номери нічим не гірші
Анонім Показати IP 8 Січня 2015 00:31
"Черговий крок до реформування правоохоронного відомства через збереження стабільності для громадян країни". Так головного не написали - заміна старих на нові обов"язкова чи ні ?
нік Показати IP 8 Січня 2015 08:33
Покращення, покращення, ми у Європі...!
111 Показати IP 8 Січня 2015 09:57
скажіть хто зрозумів: а номери всім міняти, чи тільки тому, хто їде за кордон? нахр*на дядькові в селі на старі "жигулі" єврономери, як він ними до Луцька тільки на базар їздить?
Анонім Показати IP 8 Січня 2015 14:33
Оце дійсно да. Придурки та й годі. Все по європейськи,а зарплати і пенсії по гондураськи.Чим будуть платити люди комунальні послуги по європейськи,до європейських стандартів, а пенсії 50 доларів.Люди одумайтесь чим платити будемо,ми жебраки? Моржновладці ви що подуріли, хочете,щоб ми з голоду здохли,бо за 50 доларів ми подохнемо.Податками обкладати хрущовки, будинки в селі 30 років ви що подуріли. А віли свої можновладців ви не обкладаєте, віли на Кіпрі також не обкладаєте,своє багатство,яке нам в гробу не присниться ви не обкладаєте-це що геноцид 33 років. Я думаю так. Нам ,що спалити свої будинки і квартири,щорб на них не платити багатим,щоб вони ще жили краще.Це абсурд, поджаток божевільних і дураків, а дураки це ми, а вони умні,бо нас доводять до самогубства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus