USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Скільки на Волині цьогоріч планують виділити коштів обласним закладам охорони здоров’я

26 Січня 2024 16:55
Сьогодні під час засідання члени постійної депутатської комісії Волинської облради з питань використання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області розглянули близько десятка питань порядку денного. Участь у роботі комісії також взяв заступник керуючого справами виконавчого апарату, депутат облради Юрій Ройко.

Про це інформує пресслужба облради.

Заслухавши інформацію заступниці начальника відділу комунального майна виконавчого апарату обласної ради Інни Сабін депутати рекомендували сесії підтримати низку проєктів рішень, що стосуються земельних питань.

Зокрема, члени комісії погодили клопотання комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок»» щодо припинення права господарського відання та надання права постійного користування двома земельними ділянками. Крім того, депутати підтримали прохання КП «Волиньпроєкт» про надання дозволу на розробку землеустрійної документації на земельні ділянки, на яких розташовані майнові комплекси, що у господарському віданні підприємства.

Читати ще: Проліковано понад 27 тисяч пацієнтів: Медичне об’єднання Луцької громади відзвітувало про роботу

З метою завершення реорганізації Волинського обласного фтизіопульмонологічного центру шляхом приєднання його до обласної інфекційної лікарні профільна комісія рекомендувала сесії підтримати проєкт рішення про надання інфекційній лікарні земельної ділянки у постійне користування та закріплення майна на праві оперативного управління спорудами та будівлями, які належали фтизіопульмонологічному медичному центру.

Враховуючи лист КП «Волиньприродресурс», депутати схвалили надання цим комунальним підприємством поворотної фінансової допомоги у розмірі один мільйон гривень для ДВТП «Волиньфармпостач» терміном до 01 грудня 2024 року.

Члени майнової комісії також погодили фінансові плани на 2024 рік обласним закладам охорони здоров’я. Найбільші кошториси цьогоріч передбачено обласній клінічній лікарні (майже 1,2 млрд грн), медоб’єднанню захисту материнства і дитинства (понад 490 млн грн), центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (майже 330 млн грн) та обласній психлікарні (понад 214 млн грн).

Читати ще: Волинська екстренка підсумувала роботу за минулий рік
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus