USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки коштуватиме інформатизація Луцької міськради

4 Грудня 2016 23:31
Модернізація застарілого веб-сайту, створення телекомунікаційної мережі та оновлення комп’ютерного парку: у рамках програми електронного урядування та інформатизації міста хочуть витратити понад 10 мільйонів у 2017 році.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 1 грудня.

Депутати внесли зміни у програму розвитку електронного урядування та інформатизації міста Луцька на 2016 - 2017 роки. Так, у 2017 році на фінансування програми планують витратити 10,17 мільйона гривень. Зокрема, на створення інформаційно-телекомунікаційної мережі у приміщенні міськради потрібно 3,05 мільйона, на створення системи резервування даних – 400 тисяч, на заміну та розвиток системи електронного документообігу, впровадження нових модулів – 800 тисяч, на легалізацію програмного забезпечення – 520 тисяч, на модернізацію серверного обладнання – 800 тисяч, на модернізацію засобів інформації – 1,5 мільйона, на запровадження інформаційної системи міського реєстру територіальної громади – 160 тисяч, на запровадження геоінформаційної системи містобудівного кадастру – 1,3 мільйона, на запровадження інформаційної системи контакт-центру – 1,5 мільйона, на проведення аудиту адміністративних процесів з метою впровадження інформаційних систем в соціальній сфері та житлово-комунальному господарстві – 60 тисяч.

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук поцікавився, що включає у себе пункт програми «модернізацію засобів інформації».

На що начальник програмно-комп’ютерного відділу Олександр Король повідомив, що йдеться про забезпечення виконавчих органів міськради комп’ютерами відповідно до їхніх пропозицій, тобто, оновлення технічного парку.

Нагадаємо, що 80 тисяч планують спрямувати на модернізацію офіційного веб-сайту міськради, який під час засідання бюджетної комісії депутати називали найгіршим в Україні. Натомість сам міський голова Микола Романюк переконував, що сайт за заповненням інформацією - серед найкращих в Україні, але водночас він є найскладнішим. Олександр Король запевнив, що на виконання завдань з модернізації після проведення тендеру через систему «Prozorro» знадобиться до двох місяців.

Депутати підтримали проект змін до програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 5 Грудня 2016 00:12
Ви там ох....їли??!!! Накручено 300-400%, часи Яника давно минули, збавляйте апетит!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus