USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Скільки волинян отримали субсидію

27 Липня 2015 09:30
Кількість волинян, які отримуватимуть субсидію при сплаті за комунальні послуги, може сягнути 100 тисяч до кінця опалювального сезону.

Про це стало відомо під час оперативної наради в облдержадміністрації 27 липня.

Як повідомила директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод, наразі за отриманням субсидії звернулося 46 900 домогосподарств (10% від загальної кількості в області), з них майже 40 тисячам призначили субсидію.

Загалом субсидію на Волині отримує 61 891 особа. Посадовець зазначила, що загалом перший етап призначення субсидій завершився, наразі чекають на наступний під час опалювального сезону. З її слів, тепер декларуватимуть вид та джерело доходу (наприклад, заробітна плата та де вона отримується). Щоб охопити ширші верстви населення, тепер до сукупного доходу не включають аліменти, доходи від розміщення депозитів, грошове забезпечення військових, які беруть безпосередню участь в АТО, допомогу громадських організацій та благодійних організацій, допомогу на поховання та одноразову допомогу за рішенням органів місцевого самоврядування та допомогу матерям-героїням.

На думку Оксани Гобод, кількість волинян, які отримуватимуть субсидію, до кінця опалювального сезону може сягнути 100 тисяч (тобто, звернутися можуть ще принаймні 40 тисяч волинян). Вона наголосила, що, наприклад, пенсіонери, які тримають свої заощадження на депозитах, можуть звертатися за отриманням субсидії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинь Показати IP 27 Липня 2015 10:14
Ця "уравніловка" веде до процвітання корупції та розчарування громадян, котрі чесно працювали і заробили мізерну пенсію. Я працював на великій фірмі і чуть не впав з крісла, коли приїхала СЕСТРА ЛУЦЬКОГО МІЛЬЯРДЕРА ЗА ДОВІДКОЮ ПРО ЗАРПЛАТУ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ СУБСИДІЇ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ. Ось хто користується "правом на субсидії.
Анонім до Волинь Показати IP 27 Липня 2015 11:01
І де в описаному тобою випадку є хоч прояви коррупції? Уточнюю в відділку видачи субсидій.
Вова до Анонім Показати IP 27 Липня 2015 14:37
А в Луцькому районі, люди подали документи на початку травня і до цього часу ніхто нікому нічого не призначив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus