USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Склад збірної України з сумо визначали у Луцьку

25 Лютого 2016 09:45
Чемпіонат України з сумо серед дорослих, молоді та юніорів, який був відбірковим до чемпіонату Європи, відбувся у Луцьку. За право виступати за збірну Україну змагалися 300 спортсменів. Турнір відбувся на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Чемпіонат Європи відбудеться на початку квітня цього року у столиці Білорусі.

У віковій групі до 18 років у командних змаганнях команда Волині посіла І-е місце серед юнаків та ІІ-е місце серед дівчат.

В особистих змаганнях призерами стали: Денис Чорний – ІІ-е місце (вагова категорія 70 кг ), Володимир Дячук – ІІІ-є місце (60 кг), Ірина Ханенко – ІІІ-є місце (55 кг), Данило Коришко – ІІІ-є місце (АБС).

Дві срібних нагороди у ваговій категорії 92 кг, та в абсолютній ваговій категорії в активі Богдана Саранова. Вікторія Юрченко у ваговій категорії 50 кг посіла ІІ-ге місце.

У віковій групі до 21 року чемпіоном України став лучанин Максим Андрійчук (вагова категорія 60 кг) і виконав норматив майстра спорту України. Третє місце у ваговій категорії до 75 кг посіла також лучанка Ольга Климюк. Представниця міста Володимир-Волинського Юлія Шліхта у ваговій категорії 65 кг посіла третє місце.

У віковій групі до 23 років у ваговій категорії 75 кг «бронза» в активі Ольги Климюк.

Серед дорослих чоловіків та жінок збірна команда Волині стінка на стінку посіла третє командне місце.

В особистих змаганнях Мирослава Циголко у абсолютній ваговій категорії посіла друге місце, а у ваговій категорії +95 кг — третє, що дозволило їй виконати норматив Майстра спорту України з сумо. В абсолютній ваговій категорії серед чоловіків Роман Рижий виборов «бронзу».

Студентка Академії рекреаційних технологій та права Ольга Климюк, яка виступала у трьох вікових групах, виконала норматив майстра спорту України з сумо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Лютого 2016 10:11
Шось захуді вони як для сумоїстів, сало треба їсти три рази в день!
Академія Показати IP 9 Березня 2016 10:21
Академія рекреаційних технологій і права вітає свою студентку - Ольгу Климюк. Ви - наша гордість. Бажаємо нових звершень і здобутків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus