USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Складний період мусимо пережити разом», – Чайковський після програшної гри з «Кривбасом»

13 Січня 2024 18:57
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський після програного матчу з «Кривбасом» заявив, що його команда дуже хотіла перемогти, але баскетболісти не впоралися з хвилюванням.

Для «Кривбаса» ця перемога стала першою за п’ятнадцять ігор, тож капітан криворіжців Олександр Бречка не приховував своєї радості, привітавши керівництво та тренерський штаб.

«Ми все-таки змогли, знайшли в собі сили і здобули цю перемогу. Звісно, ми виграли і це приємно. Але ми довели цю гру до валідольної кінцівки і дали Луцьку кілька моментів, аби завершити цю гру перемогою, що не можна робити в таких ситуаціях. Гадаю, тренер нам розповість про наші помилки вдома, аби ми працювали над ними та більше не повторювали їх», – сказав Олександр Бречка.
Головний тренер «Кривбаса» Олександр Ворона звернув увагу, що обидві команди вибили з ритму два сигнали повітряної тривоги, одна з яких була о шостій ранку, інша – вже під час гри.

«Це призвело до цікавої для глядачів гри. До цієї перемоги вболівальники «Кривбасу» йшли довго, я – трішки менше (Олександр Ворона очолив «Кривбас» у ході чемпіонату, – ВН). Але перемога є перемога. Якщо ви гадаєте, що я задоволений, то ні. Результат є, але знову не виконали установку тренера під час останньої атаки, знову програли підбирання в захисті, дали можливість виконати два кидки, які могли призвести до зовсім іншого результату», – зауважив Олександр Ворона.
Баскетболіст «Старого Луцька» Антон Мусієнко був небагатослівним. Він лише вибачився перед фанатами, які прийшли на трибуни, та підтримували команду протягом всього матчу.
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський у своєму післяматчевому коментарі зазначив, що гра була довгою та важкою через повітряну тривогу.

«Погано вийшли на старті, погано вийшли з перерви після тривоги. Ця нервовість в нашій команді з кожним моментом в таких ситуаціях тільки збільшується. Напевно, з цим і пов’язано шістнадцять незабитих штрафних. Звичайно, на цьому дуже добре зіграв «Кривбас»: вони грали змішаний захист, і це вплинуло на наші рішення в нападі. Напевно, промахи в штрафних і прийняті рішення може пояснити лише психологія. Дуже хотіли перемогти. Виграли підбирання, хоча й програвали у цьому компоненті після першої половини. Тобто хотіли, але не впоралися з хвилюванням. Дякую ЗСУ і вболівальникам. Такий складний період мусимо пережити разом», – резюмував тренер лучан.
Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus