USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Скорочення на підприємствах Луцького району позначилося на надходженнях до Пенсійного

26 Лютого 2009 10:00
Зростання боргу перед Пенсійним фондом України у Луцькому районі в основному «забезпечують» підприємства будівельної галузі. Про це під час колегії Луцької райдержадміністрації розповіла начальник управління ПФУ в районі Тамара Козачук, – повідомляє 25 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами пані Козачук, за два останніх місяці відбулося значне зменшення фонду оплати праці, на який нараховуються страхові внески. Менші суми почали надходити від ВАТ «Гнідавський цукровий завод», ТОВ «Кромберг енд Шуберт», ТзОВ «Модерн-Експо» та інших підприємств.
 
Також начальник управління Пенсійного фонду України в Луцькому районі зазначила, що поступово зростає величина боргу по сплаті страхових внесків. Станом на лютий цього року він становить 126 тисяч гривень. Зростання, за словами Тамари Козачук, відбувається в основному за рахунок підприємств будівельної галузі.
 
Крім того, актуальним є питання перерахування коштів до Пенсійного фонду через комерційні банки. Як розповіла начальник управління ПФУ в районі, найбільш проблемними фінансовими установами виявилися КБ «Західінкомбанк» та «Надра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus