USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку затримали слідчого облуправління поліції за бійку в стані сп’яніння

6 Серпня 2016 15:37
Слідчого Департаменту Нацполіції у Волинській області патрульні поліцейські упіймали на бійці, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Патрульним надійшов виклик про те, що у пивному барі «Оболонь» відбувається бійка.

Коли поліцейські прибули на місце виявилося, що відбулася сутичка між двома парами.

Про це йдеться у сюжеті ГромадськогоВолинь.



Пара постраждалих розповіла, що невідома жінка розпочала бійку із іншою жінкою. Перша жінка почала домінувати й в буквальному розумінні вилізла на іншу й продовжувала її бити. Коли це побачив чоловік постраждалої, він почав захищати її. Потім у сутичку втрутився чоловік, який назвався поліцейським. А жінка, яка влаштувала бійку, почала говорити, що вона не остання людина у місті і поквитається з парою постраждалих.

Чоловіка-нападника затримали. Доставили у міський відділ поліції. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння і не хотів називатися. Згодом виявилося, що це слідчий Депаратменту Нацполіції у Волинській області. З власних джерел «Громадському.Волинь» стало відомо, що слідчого звати Володимир Ухо.

У зв’язку з такою ситуацією патрульні поліцейські викликали представників внутрішньої безпеки. Проте, на місце приїхав чоловік у погонах майора, який не представився нікому й намагався допомогти нападнику уникнути відповідальності.



Майор, який не представився

У відділок поліції прибув командир батальйону Дмитро Мокич та начальник Управління патрульної поліції Олександр Вовченко. На їх неодноразові вимоги представитися, поліцейські у формі не реагували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
Водій Показати IP 6 Серпня 2016 15:43
Ой ой кого обідили мокича і вовченко.!!!
кореш Показати IP 6 Серпня 2016 15:44
коментар було видалено
дідо Показати IP 6 Серпня 2016 15:58
Це повна труба. Совкова мусарня займається безпределом. Навіть патрульну поліцію зневажають. Гнати потрібно цього майора та цих "слідчих"
Луцьк до дідо Показати IP 10 Серпня 2016 15:25
Які всі брехливі су&и. Тому поліцейському вони і близько не потрібні були. Подивіться відео як все було насправді, перш ніж когось обвинувачувати...
Ай цвай пулицай Показати IP 6 Серпня 2016 15:58
Так ось для чого Євросоюз такі шикарні авто подарував (напис на склі авто)! Щоб діла рішати!
Окно в Европу до Ай цвай пулицай Показати IP 6 Серпня 2016 16:32
Наклейка на стекле гласит "Объект под охраной Евросоюза"
ДаженеТак до Окно в Европу Показати IP 6 Серпня 2016 17:20
На самом деле там написано "Подарок от Евросоюза непоследнему человеку в этом городе который всё порешает"
Всепропало до ДаженеТак Показати IP 6 Серпня 2016 18:24
ЕВРОПА ПРОЗРЕВАЕТ!
Анонім Показати IP 6 Серпня 2016 16:03
А цеї ночі в Версалі лупцювали чувака яуий предчтавлявсь СБУшеиком і був просепарського настрою.
123 Показати IP 6 Серпня 2016 16:11
РЕСПЕКТ ВОВЧЕНКО!!!
дідо Показати IP 6 Серпня 2016 16:16
Шановні патрульні, якщо працівники поліції у формі не представляються, то їх затримують та доставляють у відділок для вияснення. Це можуть бути ряжені злочинці. а ви їх відпустили.
фіцик Показати IP 6 Серпня 2016 16:30
...інформація не достовірна. Патрульна поліція виклала події так як їм потрібно. Чому ніхто не написав наслідки цієї ситуації ??? (вони відомі для патрульних). Цікаво чи хоча б умудрилися вони всіх учасників події встановити чи як тільки дізналися, що одним із учасників є СЛІДЧИЙ, одразу ж встановили що він і винен в усьому...
дідо до фіцик Показати IP 6 Серпня 2016 16:47
дєвушка, битися в публічному місці не можна.
даша до фіцик Показати IP 6 Серпня 2016 17:41
Ну треба ж когось зробити винного.......ось понвмаєш слідчий побився а він що гірший .....правду ніколи не напишуть,слідака особисто незнаю але тримайся хлопче це ж гн*ди
Ай цвай пулицай до даша Показати IP 6 Серпня 2016 18:43
Мені як жителю міста не потрібно кращих , гірших, потрібні ті які забезпечують порядок. Один попав в незрозумілу ситуацію. Інші не затримали невстановлених осіб на полійейському авто. Те що пишуть потрібно не тільки читати.
Дрон Показати IP 6 Серпня 2016 16:53
Потрібно було звільнити усіх працівників старої міліції та набрати на конкурсній основі нових поліцейських тоді можливо було би щось схоже на поліцію, а зараз неозброєним оком видно що йде протистояння патрульної поліції з бувшими ментами!
свідок до Дрон Показати IP 6 Серпня 2016 17:32
Дрон ти г***он...може ти хочеш на їхнє місце?там не будеш розїзджати на машині як копи
Друг до Дрон Показати IP 6 Серпня 2016 17:38
Ці всі реформи це тупо відмивання грошей! Невже ви цього не бачите?!! Один знайомий працював в міліції на керівній посаді, роботу робив але дозволяв собі випити і сісти за кермо. Не пройшовши атестацію влаштувався на роботу з престижною зарплатою, алкоголь вживати перестав бо робота цьому сприяє! На рахунок того щоб всіх ментів вигнати і набрати по оголошенню поліцейських не зовсім згідний! Так , не всі менти чесно і відповідально виконували свою роботу але вибачте, поставити два поліцейських окуня які дивляться один на одного і ніхуя не розуміють що їм робити, тільки штрафують за неправильно припаркований автомобіль. А те що всі їздять п' яні бо знають що якщо не порушувати правила, їхати спокійно то ніхто тебе не зупинить і можна бухати і дтп побільшало в рази, то на це пох! ! Краще б тим мусарам зробили нормальні умови праці і зарплати щоб не було спокуси взяти хабар і набухатись бо з...ли на роботі. От тоді б все було добре!
Delta City до Друг Показати IP 7 Серпня 2016 16:53
Однозначно нужен RoboCop (1987)!
свідок Показати IP 6 Серпня 2016 17:29
А коли патрульні правду кажуть? Хай на себе глянуть
даша Показати IP 6 Серпня 2016 17:38
Що ви причепилися ну й що що він слідак немає права на відпочинок у вільний час,ну й випив лишнього,можна подумати всі такі вже правильні от добре когось обсипати не були б це наші українці
Пост до даша Показати IP 6 Серпня 2016 18:56
Выпивший лишнего и наговорить может лишнего
дідо Показати IP 6 Серпня 2016 19:12
Оборотень у формі майора.
Луцьк до дідо Показати IP 10 Серпня 2016 15:27
Ти дибі₽, раз таке пишеш.
Штефан ? Показати IP 6 Серпня 2016 19:34
Копчики повне ла*....но. реформа провал. А звільнивши всіх ментів і відразу набравши дурників трьох місячних то жили би , можливо від сходу до заходу сонця, потім комендантська година, а компчики би бігали маленькими перебіжками. Да, згідний через 5-10 років щось булоби краще, але ремонтів на 8 міліонів було би
Правда Показати IP 6 Серпня 2016 19:53
У палки два кінця,як і у цієї правди в цій статті.Хто кого побив і які наслідки цієї бійки чому не написали?Тільки тепер цей слідчий з переломом ноги і рядом ін тілесних,а кілька ін чоловіків,які били його одного ведуть здоровий спосіб життя.Якщо пишете,то пишіть правду,а не так як вигідно ін.стороні.
Правознавець до Правда Показати IP 6 Серпня 2016 20:09
Згідний. Не потрібно робити такі статті, не знаючи усієї правди.
Правознавець Показати IP 6 Серпня 2016 20:01
Потрібно просто дочекатись кінця слідства та суду. Саме суд дасть оцінку діям кожному. Тоді і можна буде писати хто правий а хто ні, а не обливати брудом не винних людей. Так як людина вважається невинною поки його вина не буде доведена в суді.
Народ до Правознавець Показати IP 6 Серпня 2016 22:07
Ага, знаємо одну суддю татяну вікторівну! Та порішає! !!!
лучанин Показати IP 6 Серпня 2016 20:44
цікаво, якби завтра нових патрульних заставили патрулювати пішки по маршруту,скільки їх залишиться на роботі.
правда Показати IP 6 Серпня 2016 20:50
Кримінальне правопорушення вчинене працівником правоохоронних органів розслідується працівниками прокуратури, чи це для Вовченка новина.
Оболонь Показати IP 6 Серпня 2016 21:06
Скажіть будь ласка якого милого обличчя (нібито постраждалих) не видно і голоси зміне? Хітова відповідь (потерпілого) чи наносив тілесні ушкодження слідчому не пам'ятаю , але точно помню що він наніс мені удар у праву частину обличчя!!)))) на мою думку хтось бреше і то капітально
Перехожий Показати IP 6 Серпня 2016 21:32
Було видно, що коли приїхали патрульні, що вони знайомі із цими хто дає інтервю. А хлопця якого дійсно побили, посадили в авто та кудись повезли. Тому це ясно, що патрульні особисто знайомі із даними особами. А повезли його напевне тому, що він вказував на дійсних хуліганів, які його побили. От так то. А також чому хлопця якого побили, пустивши його під ноги не взяли інтервю. Тому ця стаття є однобокою, щоб вигородити бандитів.
Ілля Токаренко Показати IP 6 Серпня 2016 22:16
А чому не вказує що бійка відбувалася за участю скандального забудовника Вдовиченка, так того самого Вдовиченка Д.В справу якого як мені стало з неофіційного джерела проводив якраз цей слідчий, мотив не знаходите? Чому потерпівші одразу не поїхали ні в лікарню, ні в міськвідділ а чомусь подзвонили журналістам? Чому не написали про так званих потерпілих? Вони напевне теж були у стані алкогольного сп`яніння? Зато аферисти з Громадського Волинь, вже розкрутили! Відео з заявником навмисне видалено! Не там копаєте шановна редакція! Ой не там!)))
Слідчий Показати IP 6 Серпня 2016 23:02
По-першє у нас немає слідчого департаменту, по--друге якщо викликали співробітників ВБ чому вони не приїхали, а по-третє коли оприлюднять відео з кораблика і нагрудної камери копа, в нього та його корешів будуть великі неприємності. Р.s. чекаємо бажаючих працювати слідчих, конкурс триває, але автівок не дають і 10 тис. теж.
Не байдужий Показати IP 7 Серпня 2016 00:04
Не дочекаюсь коли викладуть УСЕ відео…  Тоді остаточно буде зрозумілим хто розпочав бійку,  що на спецлінію "102" телефонували саме слідчі, повідомляючи,  що їх побили, та хто є потерпілим. Скоріше за все тоді і з'ясується,  що двоє слідчих є суперменами,  оскільки побили біля 6-8 здорових хлопців і то так, що сам слідчий залишився з переламаною ногою,  а його опонентам хоч би що...  І чому ці опоненти ховають обличчя (можливо п'яні,  а можливо – просто бояться,  що по цьому відео розслідування встановить їх як учасників, а можливо – і винних), а ще мають досить дивні провали у пам'яті, оскільки пригадують лише як хтось їх бив,  а що вони робили - ні?... Скоріше за все стояли собі... Тоді оцінимо дії патрульних (до речі, які є знайомими цих безневинних ягнят в кількості 6-8 чоловік). Так, прибувши на місце події полісмени не викликали слідчо-оперативну групу для її документування, вилучення того ж відео, абсолютно не розібравшись у ситуації,  не відібравши ЖОДНОГО пояснення привезли двох побитих людей (одного з переламаною ногою) не в лікарню, а у міськвідділ, щоб скласти протокол бо вони були п'яні у громадському місці,  а всі інші – тверезими... При цьому дали можливість іншим учасникам події (поки що будемо називати це так…) вільно розійтись, створивши передумови уникнути можливої відповідальності. І, звичайно, інтерв'ю… А чому цей сержант, чи хто він там за званням, вибачте – не розумію, дозволяє собі давати коментар з приводу події одразу визначаючи винну сторону, цим самим публічно оцінюючи ситуацію від імені цілого правоохоронного органу – Управління патрульної поліції міста, при цьому дискредитуючи та підриваючи авторитет іншого правоохоронного органу при абсолютно не встановлених обставинах вказаної події? Поліція, згідно Конституції України, може діяти в порядку, в межах та у спосіб, визначених законом, я дуже сумніваюся, що в посадовій інструкції цього «працівника» є пункт, який передбачає таке його право. Слідчі поводили себе хамськи? А де ж відео з Ваших камер відео фіксації, які, напевно, синхронізовані з фейсбуком та деякими ЗМІ? Якби все було так, як тут висвітлено, це відео було б надбанням суспільства в перші секунди його запису, а от його відсутність наштовхує на певні роздуми та сумніви… Є питання і до Вас шановна редакція та журналісти. Можливо, заради об’єктивності варто було б вислухати і викласти доводи іншої сторони? Чи сам факт, що людина є «старим ментом» ставить на ній клеймо «винен у всіх гріхах людства»?
до небайдужого! до Не байдужий Показати IP 7 Серпня 2016 08:53
Дуже мудро написано!
юра Показати IP 7 Серпня 2016 02:48
що зробив не правильно слідак?я так і не зрозумів!!!те що відпочивав? чи просто преса неадекватна?люди порузумнішайте 'нарешті!!не будьте стадом!!!
Знаю Показати IP 7 Серпня 2016 03:29
Скажу просто і ясно. Якщо ти в пагонах то ти в 3 рази більше не правий перед репортерами та їх клавіатурою бо ж це резонанс для них. Так що шановний читач уважно пильнуй що тобі парять у новинах. І оприлюдніть будьласка відео
лучанин Показати IP 7 Серпня 2016 09:39
пропоную, щоб Вовченко разом зі своїми підлеглими перейшли працювати слідчими на їхні зарплати і умови роботи, нехай там покажуть свої знання
новинам Показати IP 7 Серпня 2016 09:52
В чому завинив слідчий. В тому що хотів зупинити бійку? Думайте що пишети. Наклеп.
лучанин Показати IP 7 Серпня 2016 10:21
слабо бути слідаком, краще парковщиком, тому мінусуємо.
Згідний Показати IP 7 Серпня 2016 11:38
З цим повністю, так само як і з написом не байдужого. Дуже гарно написано.
За справедливість Показати IP 7 Серпня 2016 13:27
З нетерпінням дочекаюсь фіналу даної пригоди. Якщо дійсно в слідчого переламана нога та поліцейські котрі прибули на місце події не відреагували на це, а повезли його до МВ, то пораджу звернутися із відповідною заявою до прокуратури області про внесення відомостей до ЄРДР за фактом "неналежного виконання поліцейськими своїх службових обовязків через несумлінне ставлення до них". В ході досудового розслідування вилучити відео з нагрудних камер "супер копів ))))))))" відео з камер самого закладу де все відбувалося, провести допити, одночасні допити, за необхідності інші слідчі дії та вкінці кінців притягнути до відповідальності винних осіб. А шановній редакції "Волинських новин" тільки після цього спираючись на обєктивність та повноту розслідування публікувати статті з гучними назвами!!! Дуже соромно за непрофесійні дії ЗМІ та само собою "супер копів". І на сам кінець, відповідно до Етичного кодексу українського журналіста: "головний обов'язок журналіста – сприяти забезпеченню права громадян на одержання оперативної інформації. Це зобов'язує його у своїй діяльності завжди бути об'єктивним, коректним, відповідальним за свою справу. Журналіст поширює і коментує лише ту інформацію, у правдивості якої переконаний. Він уникає неповноти або неточностей чи викривлень інформації, які могли б завдати моральної шкоди честі та гідності людини, неприпустимі з його боку недостовірні повідомлення. Журналіст відповідальний перед читачем, слухачем та глядачем"!!! Ось так, шановні, спочатку потрібно розібратися в ситуації, що склалася, а тільки після цього робити висновки.
Просто Показати IP 7 Серпня 2016 14:23
Ухо нормальна людина! Ситуацію з новин оцінювати неможна! Просто так баби битись не починають.
Дєсант Показати IP 7 Серпня 2016 17:04
Жду не дождусь коли вас грузинських діточок підпорядкують старим мєнтам хабарникам...може хоть научать люди вас щось робити,а не задоптувати своєю тупістю на кожному виїзді сліди злочину... а щодо цієї ситуації то надіюсь прокуратура обєктивно розбереться чому копи затримали слідчих а інших учасників котрі нанесли тілесні мєнтам відпустили...
Просто Показати IP 7 Серпня 2016 18:01
А нащо їх.... Щас ж у всьому буде винний працівник .... Бо ж в нас всі ж мєнти погані.... Всі хабарники... Бо Не скидають активістам по пару грн, і перешкоджають свої канали понаставляти. А патрульні само класно. Штрафують за парковку, коштів ловлять... Їм б всіх таких, о була б робота.
юра Показати IP 7 Серпня 2016 18:33
луцьк велике село щоб ЗМІ не писали!!! вже всі хто має відношення до поліції,юристи,прокурори та ін.все знають хто шо і до чого так що зіваки дивані коментатори - не знаєте не судіть людей зокрема слідака ...з відео помітив некомпетентних керівників патрульної.....і питання за шо те волинське існує? тільки не розказуйте що з пожертв людей...ізбавте.І як так швидко приїхали:? розібралися що до чого ,а коли поняли що одна сторона правцівник... то на них зразу корона люстраторів засяяла....примітивні звірині інстинкти,знаєте нагадує оце як мавпи починають кричати в зоопарку таким пронизливим неприємним голосом- мені це нагадує "цих народних месників журналістів які своєю діяльністю можуть зламати людині життя,бо тій владі байдуже на людей,аби їх не займали,доблесне позорне ЗМІ".І ще я як юрист передивляючись сюжети не розумію де заяви до поліції та суду людей яких вони знімають ...багато з них не порушниками!!! і я не думаю що дане ЗМІ попереджає про зйомку чи бере згоду на розповсюдження????? і що це за реклама патрульної поліції..спільні виїзди....а ті їм допомагають з сюжетами.....не корупція????жодного сюжету про неправомірні дії патрульних ,хоча вони є!!! навіть з статистики прокуратури!!!!! Від себе скажу з порядними людьми все буде добре! а з продажним і дуже хитрим буде не легко з часом все буде зрозуміло.
Глядач Показати IP 9 Серпня 2016 00:56
Цих патрульних на землю опустити потрібно. Вони обнагліли і надто розумні поставали за такий малий період часу. На місці їхнього керівника в піший патруль по місту відправив би, щоб відчули що таке служба, а не в пріусі по городу з планшетом... Також цікаво чому патрульні не приймають будь-якої участі в розкритті злочинів або їх попередженні... складається враження що вони тільки за працівниками колишньої міліції ганяються) Ці хлопці ніби з іншої планети... по місту хоть з базукою ходи, а їм всеодно )) Хлопці схаменіться...!!! Перестаньте інтервю давати та огляніться що біля Вас робиться. Виходьте з тих машин і спілкуйтесь з людьми... чому по ночах ходять і тому подібне... щоб нормальним людям не страшно було зранку з підїзду вийти і не переживати щоб хтось по голові не вдарив чи сумку не відібрав... Колись стикався з колишніми ППСінаками то ті одним нарядом не все місто і грабежі розкривали наркоманів ганяли... а ці нові тільки для селфі і тупих інтервю(( і смішно і грішно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus