USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Служба не заради зарплати, а заради людей: на Волині набирають нових патрульних

13 Червня 2019 16:00
У Волинській області продовжується набір до патрульної поліції.

Як розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини старший інспектор із рекрутингу відділу кадрового забезпечення, старший лейтенант поліції Юлія Гірдвіліс, зараз набір у патрульну поліцію відбувається на постійній основі.

«Станом на сьогодні до 18 червня майбутні кандидати можуть подати анкету. Згідно з законом, вік кандидата становить від 20 до 40 років, він має бути громадянином України, вільно володіти українською мовою, з повною загальною середньою освітою та незаплямованим минулим, тобто без судимості», – зазначила Юлія Гірдвіліс.
Набір складається з п’яти етапів:

- подача анкети на сайті – реєстрація; прийом документів безпосередньо у відділах кадрового забезпечення Управління патрульної поліції у Волинській області в Луцьку та Ковелі;

- тестування, яке включає два блоки питань (60 питань на логіку, мислення, 60 – на знання законодавства). Комп’ютерні класи теж знаходяться в Луцьку та Ковелі;

- військова лікарська комісія. Медогляд можна пройти в Поліклініці служби охорони здоров’я УМВС України у Волинській області (Луцьк, вулиця Чернишевського, 114б). Придатність кандидата до служби за станом здоров’я визначають відповідно до Наказу МВС № 285 Про затвердження Положення про діяльність медичної (військово-лікарської) комісії МВС;

- екзамен із фізичної підготовки, який кандидати складають у Луцьку на стадіоні «Авангард». Згідно з Наказом МВС № 90 Про затвердження Положення з організації перевірки рівня фізичної підготовленості кандидатів до вступу на службу в Національну поліцію України, він включає біг на один кілометр, біг на 100 метрів і комплексно-силову вправу (віджимання та прес для хлопців; віджимання для дівчат);

- співбесіда, яка проходить в Управління патрульної поліції у Волинській області при спеціально створеній поліцейській комісії, головою якої є заступник керівника управління.

Після відбору кандидатів направляють на шестимісячне навчання до Академії патрульної поліції в Києві.
«Там майбутні патрульні здобувають знання та навички з різних дисциплін, зокрема законодавства. Дуже важлива тактика, адже поліцейські мають вміти передусім захистити себе і свого напарника, знати, як використовувати спецзасоби, зброю. І звичайно, має бути величезне бажання робити наше місто безпечним. Це повинна бути не просто служба заради заробітної плати, а служба заради людей, нашого суспільства і міста, в якому ми живемо», – наголосила Юлія Гірдвіліс.

Вона розповіла, що управління проводить різні агітаційні заходи з метою залучення нових кандидатів, на яких поліцейські інформують про те, як правильно заповнити анкету, які документи необхідно підготувати тощо.

«Також ми тісно співпрацюємо з центрами зайнятості, при яких діють центри кар’єри, – сказала поліцейська. – Ми відкриті до людей, якщо громадянин хоче прийти і проконсультуватися, ми завжди раді його вітати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 13 Червня 2019 16:39
"РЕФОРМА" ПО ОГОЛОШЕННЮ!
Активіст Показати IP 13 Червня 2019 17:36
А в Опері що здавати будуть?
Анонім Показати IP 13 Червня 2019 18:15
В опері буде набирати пасажирів на бус який на Польщу сигарети везе)))))))
Тор Показати IP 13 Червня 2019 18:42
А фотографуватись з новими поліцейськими можна буде?? І як відрізнити нових від трохи старих??
лучанин Показати IP 13 Червня 2019 21:42
а ярахую, що їм потрібно платити більше!!! а лозунг «не заради зарплати, а заради людей» це для депутатів вр краще!! а поліцейським, лікарям потрібно платити більше, щоб не думали де б заробити, щоб прокормити себе і родину!!! ну і звісно високу зп пожежникам!!! бо тут мова тільки про підвищення зп вчителям!!! вчителі і так ЗАБАГАТО заробляють! суто моє судження.
Андрій Показати IP 14 Червня 2019 07:22
І кожному при вступі видати по одній світлошумовій гранаті.
Анонім Показати IP 14 Червня 2019 18:16
Не за зарплату!? Який придурок таке написав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus