USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Смертельна ДТП під Києвом: мікроавтобус з дітьми зіштовхнувся з «Нивою»

17 Лютого 2018 15:33
Під Києвом мікроавтобус зі школярами потрапив у ДТП, постраждали 9 дітей.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Київській області, сьогодні поблизу селища Глеваха автомобіль "Нива" зіткнувся із мікроавтобусом Мercedes Sprinter", в якому знаходилися діти. Школярів з смт. Ставище везли у столичний цирк.

Внаслідок аварії водій та пасажир автомобіля загинули. 9 дітей доставлено до лікарні. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються всі обставини події.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває комплекс слідчих дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
П Показати IP 17 Лютого 2018 20:01
Нива на бляхах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus