USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Столярчук відмовився коментувати вранішній візит до Печерського суду

4 Листопада 2015 16:20
Камера журналістів ТСН випадково зняла, як заступник Генерального прокурора Юрій Столярчук уранці, за годину до відкриття установи, заходить у будівлю Печерського суду.

Є інформація, що саме Печерський суд сьогодні розгляне справу Геннадія Корбана, тому цей візит може мати дуже скандальні наслідки. Глава Печерського райсуду Руслан Козлов вже був на робочому місці, коли у будівлі суду на початку 9-ої години зайшов Столярчук.

Через 15 хвилин після нього у будівлю зайшов і прокурор Печерського району столиці Ігор Демидов. Напевно невідомо чи спілкувалися разом заступник Генпрокурора, голова суду, і районний прокурор. Столярчук знаходився у будівлі 45 хвилин, а потім спішно покинув його. За ним, ще до початку роботи суду, вийшов і Демидов.

ТСН вже відправила офіційний запит до Генпрокуратури з проханням роз'яснити, з чим пов'язана така активність візитерів високого рангу в неробочий час суду, де, ймовірно, розглядатимуть гучну справу Геннадія Корбана, а також, чи може таке спілкування вплинути на безсторонність і об'єктивність виконання професійних обов'язків суддів.

У тому, що суд в цей час не працював і сторонніх туди не пускали журналісти ТСН переконалися, коли намагалися до 9 години зайти у будівлю.

ТСН подзвонила безпосередньо Юрієві Столярчуку і намагалася узяти коментар, але почувши питання про мету перебування в Печерському суді – заступник Генпрокурора кинув трубку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus