USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Журналіст знайшов слід Адміністрації Президента в арешті Корбана

1 Листопада 2015 13:21
Арешт голови політради партії "УКРОП" Геннадія Корбана реалізувала ГПУ на замовлення Адміністрації Президента. Таку версію висунув журналіст Владислав Сидоренко на своій сторінці в Facebook, - інформує ТСН.

Він з'ясував, що рішення про обшуки в офісах "УКРОПу" та арешт Корбана приймав Новозаводський суд в Чернігові. Саме цей суд виніс влітку 2015 року рішення про обшук у кабінеті голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка, який відмовився виносити рішення на користь Петра Порошенка в справу по акціях "Укргазвидобування".

Керувати слідчою групою по справі київського судді заступник генпрокурора Юрій Столярчук призначить чернігівського прокурора Є. Кожедуба. "(Рішення про обшуки в Чернушенка ухвалені чернігівським судом – ред.) наштовхує на думку, що Новозаводський районний суд Чернігова якимось чином лояльний. По-цьому, призначаємо керувати групою слідчих, чисто формально, місцевого Кожедуба. Щоб підпадало під чернігівську юрисдикцію. І передаємо до Новозаводського", - наголошує Сидоренко.

Саме цей чернігівський прокурор Кожедуб просив проводити слідчі дії в справі Корбана і звернувся до Новозаводського суду, який і прийняв відповідну ухвалу.

Крім того, вже стало відомо, що затриманням та обшуком в Дніпропетровську 31 жовтня керував офіцер СБУ Валерій Шайтанов, який брав участь у розгоні Майдану. Про це заявив журналіст Юрій Бутусов.

ЗАКАЗ ГЕНЕРАЛЬНОЙ ПРОКУРАТУРОЙ КОРБАНА. КАК ЭТО БЫЛО.Для того, чтобы ощутить весь цинизм ГПУ. Увидеть всю картину прои...

Posted by Vladyslav Sydorenko on 31 жовтня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 13:59
Шановні ВОЛИНЯНИ Задумайтесь???????????????, чому 10 найбагатших українців збідніли за рік, лише Порошенко – збагатів, а саме збагатіли представники – фармацевтики (покращення ??? для людей похилого віку), продукти харчування (відчули всі верстви населення), і причетність до управління державою яку відчув лише один ПРЕЗИДЕНТ?????????????????.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 20:27
Ти краще подивись виступ майбутьного президента Украины Єгора Лупана: https://www.youtube.com/watch?v=SVYAbVKC0jE
наталя Показати IP 1 Листопада 2015 16:08
Тільки шкода хлопців які на сході) та загиблих
111 Показати IP 1 Листопада 2015 17:58
некупувати рошен Світоч набагато смачніше хто ЗА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus